Însă veștile bune abia acum încep să apară! Dolce Sport a aflat că Simona Halep va face parte din echipa de Fed Cup, deși numărul 2 mondial WTA anunțase iniţial că nu va participa din cauza unor probleme medicale, urmând să se opereze de sept!

UPDATE, ora 13:30 | Site-ul Federației Române de Tenis a confirmat informația Dolce Sport. Din echipă va face parte Simona Halep, însă nu și Alexandra Dulgheru, accidentată. 

"Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România.

Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci",
a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Anunțul oficial și lotul final al României vor fi comunicate astăzi de către Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei noastre naționale.

Mai multe detalii despre decizia Simonei Halep, în direct, de la ora 13:00, la emisiunea "La Dolce Liga", atunci când președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, dar și Alina Tecșor vor comenta decizia Simonei și vor da mai multe amănunte.

"Este o întâlnire în care vom porni cu șansa a 2-a, exact așa cum am pornit și în Canada. Însă este o întâlnire în care ne păstrăm ceva șanse, amplificate de faptul că vom avea susținerea publicului"
, a spus George Cosac în urmă cu câteva zile.

Căpitanul echipei Cehiei, Petr Pala, a anunțat lotul naționalei Cehiei pentru întâlnirea cu România din Fed Cup. Cehia va avea în componență următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA), Denisa Allertova (66 WTA). Din naționala Cehiei este indisponibilă Lucie Safarova, numărul 9 mondial.

Dolce Sport transmite în direct întâlnirea de Fed Cup România - Cehia, care va avea loc la Cluj, între 6 și 7 februarie.