"Emotii sunt intotdeauna inaintea unui meci, ma bucur ca sunt prima, am mai jucat de cateva ori prima in Fed Cup, sper sa joc un tenis bun, sa castig meciul si sper sa iasa totul bine la acest meci si sa castigam la Constanta. Presiunea este mereu. O simt un pic mai mult acum pt ca sunt acasa si bineinteles imi doresc sa arat tot ceea ce pot eu mai bine si mai mult insa cu siguranta maine ma voi calma si voi fi cat se poate de profesionista.

Imi doream cel mai mult sa joc aici dar in alta parte nu am avut teren afara si de aceea am hotarat sa jucam la Constanta pt ca avem un teren destul de bun pt ceea ce asteapta si spectatorii. Eu ma simt bine intotdeauna pe zgura, este suprafata mea favorita ca imi place mult, si pe hard joc bine dar aici pe zgura ma simt eu ca acasa, pot sa spun"
, a declarat Simona Halep în exclusivitate la Dolce Sport.

Simona va juca cu Heather Watson, sâmbătă, de la ora 12, în direct la Dolce Sport. Un meci din care nu lipsesc emoțiile, știe că o așteaptă un neci dificil. Au jucat de multe ori împreună. 

"Joaca un tenis solid, am mai jucat impotriva ei de multe ori, am castigat contra ei, sper maine sa castig, sa fiu destul de agresiva pt ca asta trebuie sa fac contra ei si sa stau sa am rabdare la fiecare punct", a mai spus Simona Halep în exclusivitate la Dolce Sport.