Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Ultimul român de la US Open, eliminat în proba de dublu

10:40 | Marţi, 02 septembrie 2014
Ultimul român de la US Open, eliminat în proba de dublu Cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 9 la US Open, a ratat luni noapte calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul american, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Tecău şi Rojer au fost învinşi destul de clar, în optimile de finală, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi trei minute, de cuplul spaniol David Marrero/Fernando Verdasco, cap de serie numărul 7. Parcursul realizat alături de Jean Julien Rojer la Flushing Meadows îl menţine practic pe Horia în cursa de calificare la Turneul Campionilor, programat la sfârşitul anului.Cea mai bună performanță a lui Horia Tecău la US Open a fost disputarea unui sfert de finală, în 2011, alături de Robert Lindstedt. Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani »

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate