Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Prima reacție a Patriciei Țig după calificarea în finala de la Baku

20:24 | Sâmbătă, 01 august 2015
Prima reacție a Patriciei Țig după calificarea în finala de la Baku Patricia Maria Țig a reușit să se califice în finala de la Baku după ce a trecut de sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, locul 42 WTA.

"Sunt atât de fericită că nici nu pot să explic. E prima mea finală WTA. Joc foarte bine acum și mă simt încrezătoare. Sper să avem o finală frumoasă. Sper să fie cel mai bun meci al meu din săptămâna asta, dacă nu, măcar printre cele mai bune" , a spus Patricia Maria Țig.  În finală, Patricia Maria Ţig o va întâlni pe Margarita Gasparian din Rusia, locul 112 WTA, care a trecut în semifinale de a doua favorită, jucătoarea italiană Karin Knapp (38 WTA), scor 6-3, 5-7, 6-3. Patricia Ţig şi Margarita Gasparian au mai fost adversare o dată, tot în 2015, în optimile de finală ale turneului ITF de la Andrezieux (Franţa), când învingătoare a fost sportiva rusă, scor 6-2, 7-5. Prin accederea în ultimul act...»

Alte ştiri din Tenis

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate