Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Dolce Sport și dolcesport.ro dau startul campaniei "voTez Halep". Hai s-o susținem pe campioana noastră!

18:20 | Miercuri, 22 octombrie 2014
Dolce Sport și dolcesport.ro dau startul campaniei Avand in vedere rezultatele Simonei Halep de la WTA Finals Singapore, Dolce Sport și www.dolcesport.ro pornesc o campanie de sustinere, “voTez Halep”.

Daca ai cont de Facebook , te invităm să fii parte a acestei campanii, să vadă toată lumea că eşti alături de campioana noastră. Cum poți intra în campanie? 1. Schimba-ti numele din "Ion Ionescu" (exemplu) in "Ion voTez Halep Ionescu". Acest lucru se poate face din sectiunea de setari generale a paginii de Facebook (adaugati/schimbati middle name-ul) 2. Pune-ti o poza a Simonei Halep ca imagine de profil 3. Da-ti check-in la Turneul de la Singapore   Simona Halep, locul 4 WTA, a câștigat împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, în direct pe Dolce Sport, LIVE pe www.dolcesport.ro. CLICK AICI pentru inregistrarea...»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate