Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Cum a reacționat Simona Halep după retragerea de la China Open

17:09 | Joi, 02 octombrie 2014
Cum a reacționat Simona Halep după retragerea de la China Open Simona Halep, locul 2 WTA, a explicat că a decis să se retragă din sferturile de finală ale China Open din cauza durerilor pe care le-a simţit la picior, precizând că a luat această hotărâre "cu mintea, nu cu inima".

VIDEO AICI cu înregistrarea integrală a meciului Simona Halep - Andrea Petkovici! "Astăzi am terminat turneele de pe teren chinezesc. Nu au fost meciuri ușoare, însă sunt împăcată cu mine că am făcut tot ce am putut și am luptat pentru fiecare minge și pentru fiecare meci! Astăzi însă a trebuit să iau o decizie cu mintea, nu cu inima. De aceea, după multe discuții cu fizioterapeuții, am decis să mă retrag, pentru că am dureri la picior și nu pot risca să îmi agravez starea și mai mult. Aștept cu mare drag prima mea participare la Turneul Campioanelor de la Singapore! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru susținere și sper să îmi fiți alături și de acum înainte!" , a scris Halep, pe contul ei de Facebook....»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate