Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Wim Fissette face noi dezvăluiri despre Simona Halep: "Ea are nevoie de asta"

10:50 | Joi, 27 noiembrie 2014
Wim Fissette face noi dezvăluiri despre Simona Halep: Wim Fissette a oferit un interviu pentru o publicație de specialitate, în care a vorbit despre ruptura de Simona Halep.

Belgianul spune că nu e frustrat că n-a continuat colaborarea cu jucătoarea de pe locul 3 mondial și a povestit cum a progresat Simona pe parcursul acestui an: "In ianuarie, la Australian Open, Simona mi-a marturisit ca îi e foarte greu să-și stăpânească emoțiile în timpul unui Grand Slam. Ținta mea fost să o ajut să progreseze și în principal să joace cel mai bun tenis în cele mai importante momente. La Paris era considerata un outsider la titlu și a simțit presiunea pentru prima dată. Cu fiecare meci pe care-l câștiga, presiunea devenea și mai puternică. Dar a reușit să-și controleze emoțiile și să joace un tenis foarte bun de la primul meci și până în finală. Cu Simona n-am vorbit despre antrenorii pe care i-a mai avut. Pentru...»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate