Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

VIDEO Fetele de la tenis de masă au planuri mari la Europenele din Portugalia. Vezi ce-au declarat!

18:12 | Duminică, 21 septembrie 2014
VIDEO Fetele de la tenis de masă au planuri mari la Europenele din Portugalia. Vezi ce-au declarat! Echipa națională de tenis de masă a Romaniei se pregătește să cucerească Europa. Pe 25 septembrie, la Lisabona, debutează Campionatul European de tenis de masă.

Vicecampioane europene în 2013, Daniela Dodean, Eliza Samara și Bernadette Szocs se pregătesc de un nou turneu final continental. Campionatul European de la Lisabona va avea parte și de câteva premiere - partidele se vor juca pe o suprafață nouă, cu mingi din plastic. “ Produce o groaza de dificultati sportivilor si, dupa aceea mai este si suprafata de joc pe care stau mesele, podeaua, care este o suprafata noua, pe care nu s-a mai jucat tenis de masa ”, a spus Viorel Filimon la Dolce Sport. România face parte din grupa B la europeanul din Portugalia, alături de țara gazdă, Spania și Polonia. “ Fiecare din echipele astea are cate o asiatica, ele sunt putin mai periculoase pentru noi, dar eu zic ca vom trece destul de usor de grupa ”, a...»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate