Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

O fostă campioană anunță: "Halep va ajunge numărul 1 doar când se vor retrage Williams și Sharapova"

09:14 | Joi, 18 decembrie 2014
O fostă campioană anunță: Ruxandra Dragomir nu mai lucrează în tenisul românesc, dar rămâne aproape de fenomen. Nu a ezitat să-i dea câteva sfaturi Simonei Halep.

Ruxandra Dragomir a fost locul 15 mondial în tenisul feminin, iar până la începutul anului trecut a fost preşedintele federaţiei de specialitate. Dragomir este o susţinătoare necondiţionată a Simonei Halep și a ținut să-i atragă atenția asupra obiectivelor pe care ar trebui să și le propună în noul sezon. " Cu siguranta ar fi mai important sa ajunga numarul 1 mondial. Stiti cum e, cand castigi un turneu de Grand Slam capeti foarte multa notorietate, pentru ca oricine isi doreste sa castige un turneu de Grand Slam, dar sa poti ajunge numarul 1 in lume si fara sa castigi un astfel de turneu ", a spus Ruxandra Dragomir. Fosta jucătoare de tenis ştie şi cum poate ajunge Simona în fruntea ierarhiei WTA. " Aceasta generatie a Serenei Williams si a Mariei...»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate