Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

VIDEO Simona Halep îi motivează pe micii jucători de tenis: "E modelul meu"

18:31 | Vineri, 30 ianuarie 2015
VIDEO Simona Halep îi motivează pe micii jucători de tenis: Simona Halep a devenit etalonul puștilor din tenis. De la cei care abia acum pășesc pe teren, la cei care au zeci de medalii și trofee, toți își doresc să îi calce pe urme numărului 3 mondial.

Terenurile de tenis au devenit tot mai populate în urma succesului înregistrat de Simona Halep. Puștii urmăresc fiecare turneu al constănțencei pentru a fura meserie. "Simona Halep e modelul meu. Imi place stilul ei de joc si a ajuns foarte sus intr-un timp foarte scurt" , a spus Alexandra Stăiculescu. Campion european cu echipa în 2014, Nicholas David a avut norocul să o întâlnească pe Halep: "Am vorbit cu ea, era la o sesiune de autografe. A lucrat foarte mult sa ajunga acolo" . Puştii promit să facă galerie fetelor la meciul cu Spania din Fed Cup, care va fi în direct la Dolce Sport pe 7 si 8 februarie. Meciurile din Fed Cup dintre Romania si Spania se vad exclusiv, in direct la Dolce Sport, pe 7 si 8 februarie! »

Alte ştiri din Tenis

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate