Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

Simona Halep le-a dezvăluit tot spaniolilor: "E o plăcere să urmărești Real Madrid"

21:12 | Luni, 27 aprilie 2015
Simona Halep le-a dezvăluit tot spaniolilor: În direct la Dolce Sport, Simona Halep va încerca să câștige turneul de la Madrid, turneu patronat de Ion Țiriac. Anul trecut, sportiva noastră s-a oprit în ultimul act.

"Anul trecut am fost foarte emoționată să disput finala unui turneu precum cel de la Madrid. Chiar dacă am pierdut, acel meci mi-a oferit multă încredere. Organizarea acestui turneu, dar și mâncarea sunt excelente. Domnul Țiriac este o persoană pe care o respect foarte mult și îi mulțumesc pentru sprijinul și sfaturile pe care mi le-a acordat. Și datorită lui acest turneu este special pentru mine. De altfel, turneul de la Madrid este aproape la fel de important precum un Grand Slam, e un turneu pe care mi-aș dori să-l am în palmares. Zgura este suprafața mea preferată, stilul meu de joc se potrivește mai bine pe această suprafață. Jucăm foarte multe meciuri pe hard și cred că ar fi bine pentru sănătatea noastră să avem mai multe turnee importante și...»

Alte ştiri din Tenis

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate