Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Tenis

VIDEO Nebunia "Ice Bucket" continuă. Djokovici și Ana Ivanovici au intrat și ei în joc

09:02 | Miercuri, 20 august 2014
VIDEO Nebunia N​ovak Djokovici, numărul 1 mondial, dar și Ana Ivanovici, locul 9 WTA, au intrat și ei în jocul "Ice Bucket" (găleata de gheață), postând pe conturile personale de facebook și twitter imagini video cu experiența lor.

Totodată, conform regulilor acestui joc, trebuie să trimiți provocarea la 3 persoane, care trebuie să facă același lucru în maxim 24 de ore. Djokovici i-a provocat pe Conchita Wurst, Mr. Bean și Michael Jordan, în timp ce jucătoarea, care este prietenă cu Sorana Cârstea, a mizat pe Roger Federer, Bastian Scweinsteiger și Serena Williams. VIDEO AICI și AICI Provocarea "Ice Bucket" (găleata de gheață) a fost lansată de un american din Massachusetts, diagnosticat cu ALS.  Și Simona Halep a participat la un eveniment asemănător Prin acest gest, el a încercat să ridice gradul de conștientizare a publicului cu privire la această boală neurovegetativă, care afectează creierul și măduva spinării, ducând la paralizie. Mai multe...»

Alte ştiri din Tenis

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate