Thomas Ryde, antrenor principal România
Este o onoare să câştigi împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume. De fapt, cea mai bună echipă. Au fost multe lucruri bune în acest meci, Paula a jucat extraordinar, am pus presiune pe echipa Norvegiei în prima repriză. A fost o seară minunată, a fost plăcut să jucăm împotriva Norvegiei. Este bine pentru noi că putem juca meciuri dificile, cu ritm alert. Este un antrenament bun pentru turneul preolimpic în loc să jucăm cu Lituania, Belarus. Îmi pare rău să spun acest lucru, dar asta dă multă forţă echipei noastre.

Costică Buceschi, antrenor secund România
La turneul de calificare din Danemarca ne dorim sa jucam la fel de bine cum am jucat in prima repriza, pentru ca am avut o prima repriza de vis. Nu a fost o revansa, mi-as dori sa ne intalnim cu ele intr-o semifinala, poate la Olimpiada, si atunci sa fie cu adevarat o revansa. Vom merge impreuna la urmatoarea competitie, dar pe noi ne doare capul si ne interesam mai mult de ceea ce urmeaza in meciurile din Danemarca, din turneul de calificare. Ele nu au acest stres.

Eliza Buceschi
Am reusit dupa mai bine de 10 ani sa invingem echipa Norvegiei, echipa cea mai buna din ultimul deceniu la nivel mondial. Astazi am invins pentru ca tactica noastra a fost mai bine pusa la punct. Obiectivul nostru principal este peste o saptamana si jumatate, in Danemarca, unde vrem sa jucam cel putin la fel de bine si sa ne calificam la Jocurile Olimpice.

Oana Manea
Avand in vedere ca este prima noastra intalnire din acest an si nu am avut timp de pregatire decat doua-trei zile, este normal sa na cresca moralul. Ne-am dorit foarte mult sa castigam acest meci. Nu vreau sa o iau ca pe o revansa, dar aducandu-ne aminte de Campionatul Mondial, ca puteam sa jucam o finala, ne-am dorit foarte mult sa le invingem azi si cred ca asta ne-a motivat foarte mult. Si acest public minunat ne-a adus o motivatie in plus. Sunt niste senzatii pe care nu le pot exprima in cuvinte.

Thorir Hergeirsson, selecţioner Norvegia
Echipa mai bună din acest meci a fost România. Din toate punctele de vedere.Poate, în acest moment, este cea mai bună echipă din Europa. În acest moment. Am avut probleme în atac, apoi am fost nesiguri în apărare pentru că am dus problemele din atac în apărare. Diferenţa de 7 goluri după prima repriză a fost puţin cam mult.

Camilla Herrem
România a jucat foarte bine, ştim că este o echipă bună pentru că am jucat la Campionatul Mondial, când au fost prelungiri. Este greu când joci cu o jucătoare mai puţin aproape tot timpul.