În vârstă de 47 de ani, Adi Popovici a avut o carieră îndelungată la Minaur Baia Mare ca jucător, timp de 13 ani, dar şi la cluburi din străinătate, unde a evoluat tot 13 ani.

După încheierea carierei de jucător s-a dedicat antrenoratului şi a condus Minaur Baia Mare în Liga Naţională, iar sezonul trecut a activat la formaţia feminină CS Extrem Baia Mare, în eşalonul secund.

”Am venit la Cluj pentru că îmi place oraşul şi pentru echipă. Le cunosc pe majoritatea fetelor şi am urmărit evoluţia echipei în aproape toate meciurile care au fost televizate. Avem ca şi obiectiv să jucăm un handbal cât mai dinamic, frumos şi plăcut la vedere. Vom vedea în septembrie pe ce lot ne vom putea baza sezonul viitor şi vom stabili atunci obiectivele. Mie îmi place să îmi propun obiective îndrăzneţe, deoarece îmi place să muncesc şi îmi plac provocările”
, a declarat Adi Popovici, luni, după semnarea contractului.

În sezonul trecut, Universitatea Cluj a fost condusă de Florentin Pera, care a preluat funcţia după trei luni de la începerea competiţiei, de la Carmen Amariei.