Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Decizie inedită în handbalul românesc. CSU Suceava a pierdut cu 0-10 meciul cu Dinamo pentru că...

18:46 | Miercuri, 17 septembrie 2014
Decizie inedită în handbalul românesc. CSU Suceava a pierdut cu 0-10 meciul cu Dinamo pentru că... Echipa de handbal masculin CSU Suceava a pierdut, miercuri, pe teren propriu, meciul cu Dinamo Bucureşti, cu scorul de 0-10, pentru că nu a avut ambulanţă la sală, decizia urmând a fi ratificată de forurile FRH.

Cele două echipe s-au prezentat la mijlocul terenului la ora 18.00, ora oficială de joc, iar oficialii partidei au aşteptat perioada regulamentară de timp, de 10 minute, dar după ce au constatat că ambulanţa nu a sosit nici în aceste condiţii au fluierat finalul, cu scorul de 0-10. Înfrângerea urmează să fie oficializată şi de Comisia de Competiţii la următoarea reunire. Meciul conta pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, care programează restul partidelor miercuri şi joi. CSU Suceava, care ocupa locul 12 înaintea acestui meci, va pierde şi un punct în plus în clasament, informează Mediafax. Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani »

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate