Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

HCM Constanța visează la trofeu în Cupa EHF: "Dacă avem puțin noroc la tragere..."

08:37 | Marţi, 22 aprilie 2014
HCM Constanța visează la trofeu în Cupa EHF: HCM Constanța este la un pas de Final Four în Cupa EHF, a doua competiție la nivel de cluburi din Europa.

După ce au câștigat pe teren propriu la 10 goluri diferență în fața suedezilor de la Lugi, handbaliștii de la HCM Constanța se tem pentru retur. " Cu siguranta isi vor lua masuri si vor dori sa remonteze aceasta diferenta. Insa pornim cu prima sansa, ne dorim foarte tare acel Final Four si cred ca vom pleca invingatori. Daca avem putin noroc la tragerea la sorti, cred ca putem ajunge si mai sus, insa cred ca si acest Final Four e un succes pentru noi" , a spus Marius Novanc. Performanțele celor de la HCM se pot reflecta și în jocul nationalei. Antrenorul Zvonko Sundovski e foarte aproape sa preia si nationala maculina de handbal, iar dacă acest lucru se va întâmpla, macedoneanul se gândește să-și cheme la lot actualii elevi. "Va...»

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate