Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Naționala masculină de handbal a plecat în Portugalia. Vezi declarații!

22:34 | Joi, 18 decembrie 2014
Naționala masculină de handbal a plecat în Portugalia. Vezi declarații! Handbaliştii tricolori sărbătoresc Crăciunul ... pe drumuri. Selecţionerul Aihan Omer testează mai mulţi tineri într-un turneu amical din Portugalia.

"Portugalia e o echipa puternica. Avem trei meciuri cu Portugalia in trei orase diferite. Trebuie neaparat sa gandim ca niste invingatori, sa intram pe teren cu mentalitatea de a nu pierde niciun meci" , a spus Aihan Omer pentru Dolce Sport. "Presiune nu pot spune ca e, dar suntem mandri ca putem face parte din proiectul numit nationala Romaniei" , a spus și Albert Cristescu. "Sunt foarte bucuros, asteptam de mult aceasta convocare pentru ca am evoluat bine si sunt intr-o forma sportiva foarte buna" , a spus și Adrian Țenghea. Vezi în video pe www.dolcesport.ro declarațiile Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani   »

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate