Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

VIDEO Alexandru Dedu așteaptă un sezon de excepție pentru handbalul românesc

15:15 | Marţi, 29 iulie 2014
VIDEO Alexandru Dedu așteaptă un sezon de excepție pentru handbalul românesc A mai rămas o lună până la startul noii ediţii a Ligii naţionale de handbal. Şi fetele, şi băieţii încep campionatul în ultimele zile de august. Se anunţă unul dintre cele mai disputate sezoane din ultimii ani, în ambele competiții investindu-se masiv.

CSM Bucureşti - HCM Baia Mare va fi cel mai important duel din noua ediţie a ligii naţionale de handbal feminin. După mai mulţi ani în care lupta s-a dat între o echipă şi restul, sezonul 2014-2015 va fi unul extrem de disuptat datorită investiţiilor făcute la multe dintre cluburi. Sosirea sportivelor străine vor creşte şi mai mult valoarea ligii feminine. Nu mai puţin de 4 campioane mondiale cu Brazilia în 2013, au ajuns în campionatul românesc. Şi la masculin competiţia se anunţă una incendiară. HCM Constanţa e campioana ultimilor cinci ani, Dinamo a transferat șapte jucători, iar la Bacău a venit un antrenor câştigător al Ligii Campionilor de șase ori. " Prevăd două campioante foarte puternice, iar ceea ce am spus mai devreme...»

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate