Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Naționala masculină de handbal a pornit la un nou drum alături de Aihan Omer. "Păcat că s-a ajuns aici!"

09:10 | Marţi, 21 octombrie 2014
Naționala masculină de handbal a pornit la un nou drum alături de Aihan Omer. Naționala de handbal masculin începe un nou drum de calificare, pentru Campionatul European din 2018. Aihan Omer este noul selecționer, iar primul meci va fi contra naționalei din Kosovo, pe 29 octombrie.

După ce a dus naționala de handbal masculin la Mondialul din 2009, Aihan Omer vrea o calificare și la Campionatul European. Selecționerul a sunat adunarea pentru un nou drum de calificare. România este nevoită să joace un turneu de precalificare pentru preliminariile Europeanului din 2018, alături de Kosovo și Italia. “ Sunt foarte optimist. Am venit cu sufletul deschis si doresc sa facem performante si sa ridicam din nou handbalul masculin cat mai sus ”, a spus Aihan Omer. “ E pacat ca am ajuns sa jucam cu ei, e pacat! Ee mare pacat ca am ajuns aici! Domnul Omer a lasat nationala pe locul 14 in lume si acum a gasit-o pe 52. Asta e ”, a spus si George Buricea. Pentru început, Aihan Omer îi va avea la antrenamente doar pe jucătorii din...»

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate