Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Transfer bombă în handbal. Karabatic pleacă de la Barcelona. Ce clauză genială și-a pus în contract pentru a putea pleca gratis

10:15 | Sâmbătă, 04 iulie 2015
Transfer bombă în handbal. Karabatic pleacă de la Barcelona. Ce clauză genială și-a pus în contract pentru a putea pleca gratis Francezul Nikola Karabatic, cel mai bun handbalist din lume, se transfera gratis la PSG, chiar daca e sub contract cu Barcelona. O clauza din contract ii da voie sa faca asta.

Dublu campion olimpic, Nikola Karabatic si-a pus in contractul cu Barcelona o clauza speciala. Clubul e obligat sa il lase sa plece daca el are o oferta de nerefuzat. Iar PSG a speculat asta la maxim. I-a pus pe masa lui Karabatic contractul care l-a convins sa activeze clauza. Si astfel, Barcelona il pierde gratis in aceasta vara. Nascut in fosta Iugoslavie, Karabatic joaca in nationala Frantei, cu care a luat medalia de aur la ultimele doua olimpiade. La asta s-au adaugat trei titluri mondiale si tot atatea europene. Karabatic juca la Barcelona din 2013. Anul acesta a castigat trofeul Champions League cu catalani, al treilea din cariera lui. »

Alte ştiri din Handbal

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate