Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Naționala de handbal s-a reunit la Cluj în vederea CE din Ungaria și Croația. Reacțiile fetelor

17:00 | Marţi, 25 noiembrie 2014
Naționala de handbal s-a reunit la Cluj în vederea CE din Ungaria și Croația. Reacțiile fetelor Nationala de handbal a Romaniei a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru campionatul european.

Tadici a strigat adunarea la Cluj, acolo unde fetele se vor pregăti până la plecarea la campionatul europen. Turneul final are loc in Ungaria și Croația în perioada 7 - 21 decembrie. Înaintea plecării la turneul final, tricolorele au programte două meciuri amicale în deplasare, cu Germania. Norvegia si Danemarca, doua dintre cele mai titrate nationale de handbal din ultimii ani, vor fi in grupa Romaniei. Nici Ucraina nu poate fi scoasă din calcule, cu o medalie europeana de argint si un bronz olimpic Vezi in VIDEO pe www.dolcesport.ro ce au declarat fetele lui Tadici! Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani »

Alte ştiri din Handbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate