Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Handbalistele de la Under-19 luptă pentru calificarea la Euro. Vezi reacțiile!

20:34 | Joi, 16 aprilie 2015
Handbalistele de la Under-19 luptă pentru calificarea la Euro. Vezi reacțiile! Handbalistele care au devenit campioanele mondiale de juniori intră din nou în arenă! Fetele joacă acum pentru calificarea la Campionatul European de handbal.

Turneul de calificare pentru Euopenele care vor avea loc in Spania se disputa la Roman. Fetele lui Aurelian Rosca si Gavril Kozma trebuie sa isi apere blazonul dupa ce anul trecut au fost cele mai bune din lume.  Slovacia, Serbia și Kossovo vor fi adversarele handbalistelor sub 19 ani. " Cred ca va fi un turneu interesant, cu meciuri disputate, si cred ca sunt trei echipe care se vor lupta pentru cele doua locuri. Echipa noastra va trebui sa joace foarte motivata fiecare meci in parte. Cred in potentialul acestei echipe, cred in calificare ", a spus Aurelian Rosca pentru Dolce Sport. " Acum trebuie sa ne luptam sa iesim si campioane europene. Presiunea exista, dar la noi nu conteaza asta, conteaza sa jucam pentru noi si pentru Romania ", a spus Bianca Bazaliu. Pentru toate...»

Alte ştiri din Handbal

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate