Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Handbal

Fetele de la HCM Baia Mare au plecat spre Ungaria. Pe ce jucătoare nu poate conta Tiselj

14:56 | Vineri, 06 martie 2015
Fetele de la HCM Baia Mare au plecat spre Ungaria. Pe ce jucătoare nu poate conta Tiselj HCM Baia Mare trebuie să facă uitată repede înfrângerea cu CSM București! Elevele lui Tone Tiselj au plecat la Gyor cu gândul la victorie.

Nici nu s-a terminat bine meciul cu CSM București că băimărencele de la HCM au plecat la Budapesta. Obiectivul stabilit este victoria chiar dacă meciul se anunță unul extrem de dificil. "Gyor are niște probleme acum cu niște sarcini și câteva accidentări, dar încă sunt la cel mai înalt nivel și vor fi printre cele mai bune patru echipe. Noi tot timpul avem mici probleme. Acum problema este la Eliza Buceschi, ea nu merge cu noi la Gyor, dar și Elena Gjorgjevska. Avem avem destule jucătoare pentru a le înlocui la Gyor" - a spus Tone Tiselj pentru Dolce Sport. Gyor - HCM Baia Mare se joacă, duminică, de la ora 20:00, în direct la Dolce Sport. »

Alte ştiri din Handbal

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate