Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Sandra Izbaşa vrea să se retragă. Iată motivul, dar şi bilanţul Nadiei pentru 2012

18:19 | Vineri, 30 noiembrie 2012

Sandra Izbaşa, 22 de ani, câştigătoare a trei medalii olimpice de aur, a anunţat că doreşte să îşi încheie cariera, după un 2012 "aproape perfect"

"A fost un an bun pentru gimnastică, dacă ne referim la ce s-a întâmplat la Londra, la Olimpiadă. Eu spun că faţă de ce s-au aşteptat, performanţele au fost destul de bune", a spus Nadia.

"Un an 2012 aproape perfect aş putea să spun. Mă bucur însă că mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus. Mă bucur că mi-am revenit după o mică accidentare în februarie, nu mi-aş fi dorit sincer să nu prind aceasta Olimpiadă, pentru că am muncit destul de mult pentru ea", a declarat Sandra Izbaşa.

După Cătălina Popor şi Diana Chelaru, care şi-au anunţat deja retragerea, o altă campioană le-ar putea urma. Sandra Izbaşa s-a întors în sală, dar vrea să se dedice familiei.

"Nu e vorba că nu mă simt respectată, pur şi simplu nu există motivaţie. Nu spun acum că eu sunt bătrână, dar pur şi simplu, cum am spus, vreau să mă dedic familiei, pentru că am stat departe de ei 10 ani şi atâta timp cât mai trăiesc, vreau să fiu alături de ei. A meritat pe deplin!", a spus Sandra Izbaşa.

Sandra Izbaşa are în palmares trei medalii olimpice de aur şi alte două de bronz, câştigate la JO din 2008 şi din 2012.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 80.000 de fani ;)


SONDAJ

Sondaj www.dolcesport.ro | Votează cel mai slab jucător al naţionalei în meciul cu Feroe!

Fanii adevăraţi se întâlnesc pe Facebook

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate