Multipla campioană la gimnastică, Nadia Comăneci a împlinit 55 de ani, în anul în care a celebrat deja 40 de ani de la primul 10 în gimnastică, ”The perfect 10”, dar şi 20 de ani de la căsătoria cu Bart Conner, precum şi anviersarea fiului lor, Dylan, născut în 2006.

Încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, Nadia Comăneci a răspuns la sute de mesaje transmise pe Twitter şi Facebook de fani, dar şi de personalităţi din lumea sportului sau federaţii naţionale şi internaţionale.

”La Mulţi Ani, Nadia”, a scris şi Gheorghe Hagi, aceeaşi urare fiind transmisă de foarte multe foste gimnaste din lotul României, precum şi de Comitetul Olimpic Internaţional, Federaţia Internaţională de Judo, Federaţia Română de Gimnastică şi cea americană, precum şi alte foruri sportive din întreaga lume.

”Mulţumesc pentru urările frumoase”, a scris Nadia Comăneci într-un mesaj postat pe Facebook.

Zeița de la Montreal nu a uitat nici la ceas aniversar de gimnastica românească

”Anul acesta este vorba de 5, numărul meu norocos, 5 plus 5 fac 10, nota de la Montreal. Fiind o zi onomastică cred că este bine să vorbim numai de lucruri bune și să ne gândim la faptul că anul viitor avem un Campionat European. Avem junioare bune la Deva și senioare care se pregătesc bine. Să fim alături de ele”, a precizat Nadia Comăneci în exclusivitate pentru Dolce Sport.

Chestionată și despre alegerile de la COSR, Nadia Comăneci a precizat că nu are un preferat

”Nu mai contează cine câștigă, este important să fie alături de sportivi și sport, să nu mai avem probleme de comunicare. O cunosc foarte bine pe Szabo și o susțin, îl cunosc și pe Covaliu, dar mai puțin, îi doresc și lui noroc”