"Noi am vrea mai multe medalii de aur, dar, din nefericire, nu concurăm singuri. Am luat prea multe medalii de argint, le dă încredere fetelor, dar asta înseamnă că mai avem de muncit puțin ca să îl transformăm la următoarele competiții în aur.

Antrenorul e condamnat să refacă echipa, sportivele vin și pleacă. Rezultatele și tradiția te obigă, propriul orgoliul te obligă. Noi suntem pe principiul că, dacă tot pierdem timpul în sală, să-l pierdem cu folos.

Trebuie să apreciem efortul Larisei, cu 10 zile înainte de plecare nu s-a pregătit deloc. Ele sunt la vârsta de efervescență, schimbare, la 17 ani se petrec o grămadă de modificări hormonale, iar asta creează o mulțime de neajunsuri pentru ele și pentru noi. Sunt mulțumită, fetele și-au făcut treaba.

Diana Bulimar a marcat un progres față de anul trecut, nu se vedea în concursurile individuale, are potențial de creștere destul de semnificativ la sol și la bârnă. Trebuie să investim mai mult în infrastructura umană, nu mai avem antrenori bărbați. Cât noi plătim antrenorii cu 600, 800 și 1000 de lei nu vom putea face performanță.

Sandra Izbașa este în pregătire, a avut un program mai special după JO, a fost la o mulțime de concursuri demonstrative, a avut și examenul de licență, eu am încredere că va găsi dorința de a concura și de a câștiga o medalie olimpică individuală", a spus Mariana Bitang la Dolce Sport.

Medalii la CE de gimnastică

Larisa Iordache - aur la bârnă

- argint la sol

- argint la sărituri

- argint la individual compus

Diana Bulimar - argint la bârnă

- bronz la sol

Flavius Koczi - argint la sărituri


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 140.000 de fani ;)