Gimnasta care a adus României una dintre cele două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, nu va mai concura şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de peste doi ani.

Izbaşa a concurat pentru ultima dată la Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia), care s-au desfăşurat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2013.

În interviul amplu acordat Dolce Sport, Izbaşa a mărturisit că se retrage, a povestit pe larg cum decurge viaţa ei dincolo de gimnastică şi a oferit amănunte mai puţin cunoscute publicului larg.

"Nu am avut prietene si nu caut sa sa-mi fac prietene, pentru ca nu se stie nicodata. Cand eram mica imi cautam prietene si atunci am primit mai multe palme. M-am lamurit ca nu exista prietenie, doar colege si sustinere in sala" a fost marturisirea facuta de Izbasa pentru Dolce.

Fosta gimnasta a explicat si de ce evita aparitiile televizate: "Imi place sa fiu mai retrasa, nu mi-am impus, dar ma simt mult mai bine asa decat sa ma expun in fata camerelor in fiecare zi. Probabil lumea se va plictisi de ceea ce declar si e  mai bine sa apar mai rar, este mai dragut".

Intrebata daca a fost o gimnasta cuminte, Izbasa a replicat: "Cat de cat, nu as zice chiar disciplinata. M-am incadrat, nici prea mult, nici prea putin, undeva la mijloc. Am facut si eu probleme, dar nu foarte mari sau grave, ca orice copil".

"Ultima data cand am fugit din cantonament a fost prin 2009, inainte de accidentare, dar niciodata nu am fost prinsa. Aveam metodele mele", a recunoscut fosta sportiva.

Urmăreşte acum pe www.dolcesport.ro interviul integral!


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 250.000 de fani