A fost a doua victorie consecutivă pentru echipa Vestului și a 5-a din ultimii 6 ani, într-un meci care a stabilit un nou record de puncte în istoria "Meciului vedetă".

Scorul pe reprize a fost 40-43, 52-47, 53-46, 51-37.

Deși a jucat cel mai puțin dintre titularii Vestului, doar 22 de minute, Wesbrook a încheiat partida cu cele mai bune cifre din echipa sa: 31 de puncte, 8 recuperari si 5 assist-uri.

Westbrook a câștigat 6 din cele 12 voturi pentru MVP, Paul George și Kobe Bryant au primit câte două, iar Chris Paul și Steven Curry câte unul.

De cealalta parte s-a remarcat Paul George, cu 41 de puncte, 5 recuperări și un assist. Jucătorul lui Lakers a ratat la numai un punct recordul istoric reușit de Wilt Chamberlain în 1962

Westbrook se alătură astfel lui Bob Pettit ca singurii jucători din istoria All Star Game care câștigă titlul de MVP de două ori consecutiv

Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA cu Los Angeles Lakers, a disputat ultimul său All Star Game, la care a participat de 18 ori până acum, și se va retrage la finalul sezonului, la 37 de ani. Duminică, Bryant a înscris 10 puncte. Două videoclipuri care au prezentat cele mai importante momente din cariera lui Kobe Bryant au fost proiectate pe arena din Toronto înainte de meci.

NBA All Star Game 2016 a fost primul eveniment de acest tip care s-a desfășurat în afara Statelor Unite ale Americii. Ediția 2017 a meciului vedetelor din NBA va avea loc în SUA, pe arena formației Charlotte Hornets, al cărei președinte și proprietar este legenda lui Chicago Bulls, Michael Jordan.