"Am avut 17 şuturi, dintre care zece pe poartă, sau cam aşa ceva. Putem privi statisticile şi se poate crede că am dominat total, dar nu a fost aşa. Am început să controlăm jocul atunci când am adăugat un mijlocaş. Era un risc, însă la 1-1 trebuia să înscriem. Liga Europa este un trofeu important şi trebuie să ne continuăm parcursul în competiţie. Am văzut cât de greu este", a spus Mourinho.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Anderlecht, Rene Weiler, consideră că elevii săi au făcut "un meci superb". "Din nefericire, rezultatul nu este bun. Am reuşit să egalăm, dar nu şi să mai marcăm o dată. Când primeşti gol în prelungiri, este întotdeauna greu să revii. Am fost criticaţi la începutul sezonului. Atunci am spus că este nevoie de timp. Însă sunt foarte mândru de progresul echipei. Sunt mândru de jucători", a afirmat Weiler.

Formaţia Manchester United s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa lui Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu, Anderlecht Bruxelles, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

La Manchester, au marcat Mkhitaryan '10 şi Rashford '107 pentru gazde, respectiv Hanni '32 pentru oaspeţi.

Alexandru Chipciu a jucat până în minutul 64, când a fost schimbat cu Bruno, iar Nicolae Stanciu a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Hanni.