"Am trăit totul în această seară. Am făcut ceea ce trebuia. Am avut un joc bun. Am meritat calificarea. Este un rezultat mare şi arată spiritul acestei echipe. Felicit toţi jucătorii, staful, pe cei care muncesc la club zi de zi, preşedinte şi pe fanii noştri care nu au fost aici. Avem ambiţia de a merge până la capăt. Mai avem de depăşit o penultimă fază", a spus Genesio.

De cealaltă parte, Şenol Guneş consideră că Beşiktaş a reprezentat bine Turcia. "Suntem trişti că nu ne-am calificat în faza următoare. Ne doream să trecem de sferturi. Deşi am învins cu 2-1, apoi am pierdut la loviturile de departajare. În fotbal se poate întâmpla orice. Am încredere în talentul şi caracterul jucătorilor mei. Au făcut tot ce au putut. Nu consider că am fost umiliţi în cupele europene. Am reprezentat bine Turcia. Am întâlnit o echipă bună. Avem capul sus, dar suntem supăraţi. Acum ne vom concentra doar pe campionat", a afirmat Guneş, potrivit bjk.com.tr.

Olympique Lyon s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce s-a impus cu scorul de 7-6 la loviturile de departajare în manşa secundă cu Beşiktaş, disputată în deplasare. La finalul prelungirilor, scorul era 2-1 pentru Beşiktaş. În tur, Lyon s-a impus cu 2-1.