RETROSPECTIVELE ANULUI | Sporturile americane la Dolce Sport: NBA, NFL și NHL

Silviu-Tudor Samuilă și invitații săi, Robert Cristea și Cosmin Petrescu, au realizat retrospectiva anului 2016 în sporturile americane transmise de Dolce Sport: NBA, NFL și NHL.

RETROSPECTIVELE ANULUI | Reportajele Dolce Sport VIDEO
Retrospectivele Dolce Sport au continuat. A fost rândul reportajelor, iar invitații Geaninei Iacob au fost Eduard Zelgin, Carmen Mandiș și Corina Marinaș. A fost un an plin de evenimente, dar și de reportaje speciale la Dolce Sport. Fostul antrenor al handbalistelor de la CSM București, Kim Rasmussen, a mers alături de Corina Marinaș la golf, Carmen Mandiș l-a vizitat pe Eric, Geanina Iacob pe Eliza Buceschi în Danemarca, iar Eduard Zelgin a urcat pe munte alături de Ioan Andone. Toate acestea, plus un reportaj special la ferma de la Snagov a lui Cosmin Olăroiu, le găsiți în retrospectiva găzduită de Geanind Iacob.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Formula 1
Alexandru Dobai și Berti Panaiot au prezentat o nouă ediție a retrospectivelor Dolce Sport, cea dedicată Formulei 1.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Tenis
Silviu Samuilă a moderat la Dolce Sport o nouă emisiune dedicată retrospectivelor.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Liga Campionilor 
Silviu Tudor Samuilă, Emil Grădinescu și Marius Bilașco au analizat în studioul Dolce Sport cele mai importante momente ale anului 2016 din Liga Campionilor. Trofeul Ligii Campionilor a revenit în vitrina lui Real Madrid, după finala câștigată în mai 2016 în fața rivalilor de la Atletico Madrid. După doar trei luni, fotbalul, spectacolul și golurile s-au întors la Dolce Sport, în august, cu play-off-ul competiției, apoi au continuat în grupele Ligii. Cele mai frumoase goluri, cele mai tari faze și cele mai importante momente ale anului 2016 din Liga Campionilor au fost rememorate în studioul Dolce Sport.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Rugby
Florin Căruceru a moderat o emisiune specială "Retrospectivele anului", în care a discutat despre anul 2016 în rugby, alături de Hari Dumitraș și Lucian Lorin.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Handbal
Geanina Iacob, alături de Narcisa Lecușanu și Cosmin Băleanu, a analizat anul 2016 pentru handbalul românesc. CSM București a cucerit în 2016 Liga Campionilor la handbal feminin. Cele mai bune imagini, dar și o analiză a parcursului echipei naționalei, în ediția specială moderată de Geanina Iacob.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Europa League la Dolce Sport VIDEO
Silviu-Tudor Samuilă a moderat o ediție specială a "Retrospectivelor Anului", în care a analizat cele mai importante momente din Europa League, în 2016. În studio au fost prezenți Iulian Miu și Bogdan Cosmescu, care au comentat și parcursul echipelor românești în Europa League. FC Sevilla a cucerit Europa League în 2016, pentru a treia oară consecutiv.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Cele mai importante momente din tenis la Dolce Sport
Silviu-Tudor Samuilă și Costin Cavași au realizat o retrospectivă a tenisului și au analizat cele mai importante evenimente pentru tenisul românesc, dar și internațional, din 2016.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Jocurile Olimpice la Dolce Sport
Moderatorul Cosmin Băleanu a prezentat o nouă ediție a retrospectivelor Dolce Sport, cea de astăzi fiind dedicată Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. În studio s-a mai aflat și Ana Maria Popescu, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice alături de echipa de spadă a României.

RETROSPECTIVELE ANULUI | Fotbalul intern la Dolce Sport
Moderatorul Dan Udrea a prezentat o nouă ediție a retrospectivelor Dolce Sport. În studio s-a mai aflat și comentatorul Bogdan Cosmescu. Retrospectiva de astazi a fost dedicată fotbalului intern.
RETROSPECTIVELE ANULUI | Top interviurile Dolce Sport
Invitați de clasă, retrospectivă pe măsură. Componenții episoadelor 9 și 15 din cadrul emisiunii "Top Interviuri", Mircea și Răzvan Lucescu au fost invitații lui Alexandru Săbău în studioul Dolce Sport. În a doua zi de Crăciun, Dolce Sport v-a pregătit un cadou special: retrospectiva "Top Interviurilor", iar invitații au fost cu adevărat de top, Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu. Pe locul 2 în campionatul Rusiei, respectiv al Greciei, cei doi antrenori și-au dezvăluit și planurile pentru 2017 pe care le-au făcut cu echipele de club, Zenit și Xanthi Skoda. Toate acestea, dar și multe alte dezvăluiri și detalii inedite puteți urmări în cadrul retrospectivei "Top Interviuri".
RETROSPECTIVELE ANULUI | Fotbalul european de la Dolce Sport
Moderatorul Alexandru Rădulescu a prezentat o nouă ediție a retrospectivelor Dolce Sport. În studio s-a mai aflat și comentatorul Bogdan Cosmescu. "Ne referim la retrospectiva de fotbal european. Avem jumatate de ora la dispozitie pentru a discuta despre campionatele pe care Dolce Sport le prezinta, de altfel cele mai puternice campionate din Europa: Spania si, bineinteles, Anglia", a spus Alexandru Rădulescu la inceputul "Sport Review".
RETROSPECTIVELE ANULUI | Turneul final din Franța: Euro 2016
Remember Euro 2016. Basarab Panduru și Emil Grădinescu au fost invitații lui Dan Udrea în cadrul unei ediții speciale. Cei trei au rememorat cele mai tari momente ale turneului final din Franța. Vara lui 2016 a fost plină de fotbal. A fost vara în care 24 de echipe naționale s-au luptat pentru cel mai important trofeu din fotbalul european. Printre ele, a fost și România, revenită după o pauză de opt ani la un turneu final. Parcursul tricolorilor lui Anghel Iordănescu, dar și cele mai frumoase goluri, cele mai tari gafe și cele mai importante momente de la Euro 2016 au fost prezentate în cadrul retrospectivei Dolce Sport.