"Nu pot să zic că Ibrahimovic este idoul meu. Nu am avut așa mulți idoli din straintate. Mi-au plăcut jucători din Generația de Aur, Adrian Ilie, Hagi..toții aveam acești idoli, era normal, dar nu inseamna ca nu sunt jucători de mare valoare. Ibrahimovic a dat 250 goluri după 30 ani, deci e diferență mare, dar cred am făcut să fie diferență mică în meciul cu Manchester", a declarat Alexandru Chipciu.

"Pentru noi urmează meciul cu Brugge, care este foarte important, ca să ne distanțăm de ei și să luăm opțiune foarte mare pentru campionat, care este obiectivul nostru principal. Europa League am tratat-o cu respect, dar au fost si schimbari în UEL, s-a incercat să joace toată lumea și cred ca a fost un lucru bun. Ne dorim sa ridicam trofeul pentru că, de 3 ani, n-am luat campionatul", a declarat Alexandru Chipciu.

"Eu mă bucur foarte mult pentru sezonul avut în UEL, pentru că am marcat 4 goluri, am avut 3 assisturi, evoluții bune cu echipe mari. Mă bucur că mi-am ajutat echipa, și in campionat a fost destul de ok. Suntem pe primul loc la 6 puncte de locul 2 și toată lumea așteaptă sa luam campionatul. Sperăm să reusim acest lucru"
, a declarat Nicolae Stanciu 

"Planurile mele sunt legate de Anderlecht. Vrem să luam campionatul. Campioana de aici va juca grupe UCL. Ăsta e scopul nostru. După vom vedea", a declarat Nicolae Stanciu