Sportingbet nu mai este ce a fost. După ce a fost preluată în 2012, casa de pariuri online licențiată la ONJN dă dovadă de servicii de înaltă clasă, regăsindu-se în topul preferințelor pariorilor români. Cei care au jucat la această agenție în urmă cu mai bine de 5 ani vor avea o surpriză extrem de plăcută atunci când vor acces noua platformă de pariuri online a operatorului britanic.

Sportingbet a fost una dintre primele agenții de pariuri online din lume, fiind lansată încă din 1997. Peste două milioane și jumătate de pariori din întreaga lume joacă în prezent la acest operator. De la relansarea platformelor de joc, care a avut loc la sfârșitul anului 2016, au fost substanțial îmbunătățite: oferta, cotele, promoțiile, platforma de pariuri pre-meci și cea live, aplicațiile pentru dispozitivele mobile, secțiunea de jocuri de cazinou și serviciul de relații cu clienții, printre altele.

Îmbunătățirea calității serviciului este confirmată și de faptul că Sportingbet ocupă în acest moment o poziție fruntașă în topul celor mai populare case de pariuri online de pe site-ul comunității pariorilor din România, PariuriX.com.

Asigurarea Săptămânală este un program de loializare prin care Sportingbet le vine în ajutor jucătorilor care încheie o săptămână cu bilanț negativ, restituindu-le o parte din fondurile investite. Acest program se poate dovedi a fi un adevărat colac de salvare pentru cei ghinioniști.

pariuri

Predictorul Fotbalului este un concurs în genul defunctului Pronosport, la care pot participa în mod gratuit toți utilizatorii activi. Jucătorii care pronostichează corect cel puțin 8 din cele 12 partide propuse vor intra cu siguranță în posesia unui premiu din potul total de 65.000 RON care sunt puși la bătaie în fiecare rundă. În plus, la Sportingbet, utilizatorii activi au posibilitatea de a intra zilnic în posesia unei oferte speciale, care se declanșează de fiecare dată când utilizatorul are pariuri soluționate în valoare de cel puțin 60 RON într-o singură zi calendaristică.

Sportingbet le oferă utilizatorilor săi aplicații dedicate pentru iOs și Android. Interesant este că după autentificarea inițială, poți să folosești amprenta pentru a nu mai tasta din nou parola. Poți alege să primești notificări în timp real pentru meciurile care te interesează și ai acces la funcția de pariere rapidă.

pariuri

Serviciul de relații cu clienții este pregătit să te ajute în timp real prin live chat, în limba română, zilnic, între orele 11:00 și 22:00. Ai și posibilitatea de a contacta operatorii prin intermediul unui formular de contact sau telefonic, în același interval orar. Promptitudinea operatorilor este una impecabilă, iar durata de așteptare nu lasă de dorit.

Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, a mărturisit în ghidul său pentru pariuri online faptul că joacă și la Sportingbet. Specialistul care se bucură de peste 15 ani de experiență în domeniu îi sfătuiește pe toți cei care se înregistrează la acest operator să trimită cât mai repede documentele solicitate pentru verificarea identității și a vârstei. De regulă, se vor solicita copii de pe buletin, o factură de utilități și eventual, cardul bancar de pe care s-a efectuat depunerea. Această procedură standard este impusă de statul român și trebuie finalizată în cel mult 30 de zile de la deschiderea contului, altfel acesta trebuie închis, urmând ca eventualele fonduri existente să fie virate către bugetul de stat.

pariuri

Suma minimă pe care o poți depune sau retrage de la acest operator este 40 RON, în timp ce miza minimă pe bilet este 1 RON. Pentru mai multe detalii despre metodele de plată acceptate, dar și despre celelalte aspecte care te-ar pute interesa, îți recomandăm să răsfoiești și discuțiile de pe forum-ul comunității pariorilor din România: acolo vei vedea cu ochii tăi ce fel de probleme au avut ceilalți pariori și cum le-au soluționat, dar și care sunt funcțiile de care trebuie să profiți neapărat la Sportingbet.