Potrivit sursei citate, conducerea clubului Bursaspor nu s-a putut întâlni cu reprezentanţii lui Stancu timp de două zile, din cauza vremii. Reprezentanţii românului ar fi trebuit să ajungă în Antalya, dar nu au reuşit, astfel că au fost chemaţi la Bursa.

Au existat discuţii telefonice între cele două părţi, în care oficialilor de la Bursaspor li s-a spus că Stancu câştigă 700.000 de euro pe an la Genclerbirligi şi că în sezonul viitor salariul său va fi de 800.000 de euro. Preşedintele clubului Bursaspor le-a spus însă reprezentanţilor fotbalistului că nu este de acord să dea mai mult de 700.000 de euro. "Se doreşte ca la discuţiile faţă în faţă să se depăşească acest impas", mai scrie Bursa Hakimiyet.

Pe de altă parte, unii oficiali ai clubului Genclerbirligi nu ar vrea ca Bogdan Stancu să fie transferat, iar de la Bursaspor unii conducători nu ar dori achiziţionarea românului.

Bogdan Stancu joacă la Genclerbirligi din 2013. Echipa românului se află pe locul opt în clasamentul campionatului turc, cu 22 de puncte obţinute în 16 etape.

Bursaspor este clasată mai bine, pe poziţia a cincea, cu 27 de puncte.