"Ne bucurăm pentru victoria din meciul cu Zenit, dar suntem conștiență că nu e jucată calificarea. Suntem singuri că ne așteaptă un meci foarte greu în Rusia. Oricum, mă bucur pentru că am dat două pase de gol și, în special, pentru că echipa a câștigat un meci foarte important.

Noi avem ca obiectiv câștigarea campionatului, însă un meci din Europa League, împotriva lui Zenit, nu poate fi tratat cu indiferență. E foarte important să ne calificăm în optimi, avem un lot foarte bun și cred că putem face față cu meciuri pe două fronturi, campionat și Europa"
, a declarat Nicolae Stanciu pentru Dolce Sport.

Cinci jucători români evoluează în prima ligă din Belgia: Stanciu, Chipciu (Anderlecht), Răzvan Marin (Standard Liege), Dorin Rotariu (Club Brugge) și Cristian Manea (Mouscron).

"Mă bucur pentru Răzvan Marin, la fel și pentru Rotariu, au ajuns la două echipe cu tradiție mare în Belgia. Sper să joace cât mai bine. Echipele de aici au crescut foarte mult. Se promoează jucătorii tineri, e un campionat urmărit de multă lume. Foarte mulți jucători pleacă în Spania, în Anglia, în Germania.

Oricum, eu m-am acomodat destul de greu aici. E greu să faci o asemenea schimbare. În România eram acasă, oamenii sunt mai calzi, mai prietenoși. Însă, pot spune că m-am acomodat bine, nu e expunerea pe care o aveam la București. Poți ieși în oraș, lumea nu te recunoaște sau nu vine la tine să te întrebe ce faci, să te pună să stai la poze. Avem o viață liniștită",
a continuat Stanciu.