Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

VIDEO / Ilie Balaci despre Florin Costea: "Nu mai e ce era înainte de accidentare"

02:16 | Vineri, 23 decembrie 2011

Ilie Balaci a revenit la sentimente mai bune faţă de Florin Costea. După ce l-a criticat dur în urmă cu câteva săptămâni, Balaci crede în revenirea lui Costea la forma pe care a arătat-o în tricoul Craiovei.

Altădată idol în Bănie, Florin Costea (26 de ani) e la un pas de a părăsi Steaua în iarnă. Atacantul roş-albaştrilor nu a convins, iar scandalurile din vestiar l-au îndepărtat de colegi.

Fosta glorie din Bănie, Ilie Balaci, mizează însă pe o revenire de formă a vâlceanului. "Minunea Blondă" a comparat cariera lui cu cea a atacantului stelist.

"Florin Costea este un jucător foarte bun, dar nu mai e ca înainte de accidentare. Vă spune unul care a trecut prin aşa ceva. El are o motivaţie, spre deosebire de mine. În acele vremuri eu nu mai aveam nici o motivaţie, câştigasem tot.

Este vorba de bani, de posibilitatea de a pleca în străinătate să câştige bani de pe urma cărora să poată să trăiască şi nepoţii lui. Vreau să cred că Florin va face tot ce depinde de el ca să îşi revină",a explicat Balaci.

Florin Costea a marcat două goluri pentru Steaua în acest sezon. A punctat decisiv, în campionat, cu Oţelul, şi a contribuit cu un gol în victoria Stelei, 4-2, cu Maccabi Haifa.


Fanii adevăraţi se întâlnesc pe Facebook

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate