Interviul, publicat pe pagina de youtube a Replay este savuros si il are ca protagonist pe omul care avea sa conduca LPF aproape 17 ani.

"Eram la Chimistul în Divizia C. Aveau săracii o echipă amărâtă, vai de mama lor. Nici echipament n-aveau! Eu eram antrenor, președinte, eu centram, eu dam cu capul. Și chiar am arbitrat unele meciuri.... Să vă povestesc o zvoană. Jucam cu Cetatea Turnu Măgurele și la meci venise Rainea și un observator federal Marinescu, el ținea Federația în mână. Întâmplarea face că în minutul 80 era 2-1 pentru adversari. Arbitru era unu din București, Constantinescu. Mă duc peste el și îi spun să-mi dea o mână de ajutor! Am intrat pe teren în timpul meciului.

Face și-o pune pe var! Îl aveam pe unu' Petrică. Când a tras una s-a dus mult peste bară... I-am spus arbitrului să o mai pună o dată, o pune, face Petrică 2-2. Se termină jocul și plecăm la cabine. Rainea și Marinescu au plecat mai erau doar lăutarii. Mă duc la Constantinescu și îi spun că s-a nenorocit că a oprit meciul cu 10 minute mai devreme. Eu și încă doi ne-am dat ceasurile înapoi. Jucătorii erau deja în baie! Și i-am scos pe toți de la cabine, i-a îmbrăcat și au ieșit pe teren. Am câștigat cu 3-2 până la urmă! La Divizia C puteai să faci multe lucruri, erau vai de mama lor!"
, a dezvăluit Dragomir în interviul publicat pe pagina Replay.