"Sunt antrenorul Petrolului. Acum am semnat, contractul cu ei este pana in vara. Fara alte optiuni de prelungire" a fost prima si singura reactie a lui Rednic, oferita exclusiv pentru www.dolcesport.ro.

"In acest moment nu se poate vorbi despre un obiectiv. Am fost anuntat ca sunt jucatori care pot pleca de la Petrolul, este perioada de transferuri, nu este deloc simplu pentru mine. Nu mi s-a impus niciun obiectiv de catre cei din club. Fireste insa ca aici se vrea performanta si trebuie sa reusesc mai multe decat cei care au fost inaintea mea.

Urmeaza prezentarea mea, care va fi luni", a mai afirmat Rednic pentru www.dolcesport.ro.

------------------

Mircea Rednic (52 de ani) a dezvaluit in urma cu cateva minute pentru www.dolcesport.ro ca sunt sanse mari ca maine (sambata) sa preia echipa Petrolul Ploiesti.

 "Am cerut timp de gandire pana maine la ora 10:00 si apoi dau un raspuns final celor de la Petrolul. Mai astept ceva din alta parte, dar sunt sanse mari sa fiu antrenorul Petrolului", a spus Rednic pentru www.dolcesport.ro.

Mircea Rednic și-a început cariera de antrenor în anul 2000, de atunci trecând pe la 13 echipe. Cel mai bine i-a mers la Rapid, alături de care a cucerit patru trofee: un campionat, o Cupă a României și două Supercupe ale României.

Antrenorul a obținut titlul de campion național și cu Dinamo, în sezonul 2006-2007, acesta fiind ultimul titlu castigat de formatia din Soseaua Stefan cel Mare.

Mircea Rednic i-a pregătit ultima dată pe belgienii de la Gent, aflându-se pe banca Petrolului și în 2012.

Petrolul se afla pe locul trei, la 10 puncte de liderul Steaua. Prahovenii au ramas fara antrenor dupa plecarea lui Gigi Multescu.