Dinu Todoran, antrenor Voluntari
"Singurul vinovat in acest meci sunt eu. Deoarece n-am pregătit bine meciul, n-am alcătuit bine primul 11, lotul...Dar s-a demonstrat că cine vrea mai mult să câștige are câștig de cauza. Timisoara e o echipa care n-are jucatori de valoare, dar s-a vazut azi ca cu multa ardoare si munca a reusit sa castige 3 puncte".

Ionuț Popa, antrenor Timișoara
"Conducerea a reusit sa achite datoriile legate de alte institutii si fosti jucatori si suntem acum intr-un moment bun. Urmeaza sa fie platiti si jucatorii, avem doua luni restanta, dar eu cred ca echipa nu comenteaza acest lucru.

Momentul trist a fost disparitia lui Adi Stoicov, care ne-a intristat pe toti si pe toti membri acestui club, jucatori, antrenori. Pentru ca a fost un coleg, jucator emblematic al acestui club.

Disparitia lui a lasat urme adanci in psihicul jucatorilor".


Alexandru Popovici, Timișoara
"Este o victorie mare pentru noi. Îi dedic golul lui Adrian Stoicov.

Am avut încredere că putem începe bine meciul. E important că am legat două victorii consecutive. Nu mă gândeam că vom avea un parcurs atât de bun, cu finala Cupei Ligii, suntem în cursă și în Cupa României.

Cred că în play-out ambiția și dăruirea fac diferența. Cu siguranță vom rămâne în Liga 1".


Daniel Novac, FC Voluntari
"Trecem printr-o mică criză. Meciul cu Mediaș e vital, trebuie să câștigăm neapărat. Cei de la Timișoara au gestionat foarte bine starea terenului, au jucat pragmatic. Trebuie să schimbăm în această pauză ce am făcut rău".

Alin Șeroni, Timișoara
"Sper ca această victorie să ne dea un moral bun pentru Cupa României. E a doua victorie consecutivă și sper să o ținem tot așa. Determinarea e totul, vedem că fiecare dintre noi dă totul pentru a ne îndeplini obiectivul. Timișoara merită locul în Liga 1".