Reghecampf spune că Steaua are de pierdut atunci când patronul anunță la TV ce schimbări vor fi în primul "11" pentru meciul următor. 

"Miza e clară, mergem la Severin să câștigăm. Avem lotul complet, nu avem probleme. Singurul jucător care nu e pregătit din punct de vedere fizic e Pleașcă, el mai are de recuperat din acest punct de vedere. Pintilii a făcut o radiografie, după o problemă musculară, dar e în ordine.

Echipa care intră pe teren o fac numai eu. Ca să fie clar. Eu discut zi de zi cu patronul echipei. E datoria mea să-i spun ce se întâmplă la Steaua. Pentru mine, o confruntare de la distanță cu Gigi Becali nu poate fi câștigată decât de el, că e patron. Pentru mine, Pintilii e căpitanul echipei. Părerile mele i le-am spus și lui și noi, staff-ul tehnic, încercăm să luăm cele mai bune decizii.

Pentru noi e un dezavantaj că adversarul află echipa cu zile înainte. Eu i-am explicat asta patronului echipei, însă eu nu pot să-i interzic să mai vorbească",
a declarat Reghecampf.

Despre Craiova: "La Botoșani jucătorii nu au fost sută la sută concentrați. A fost o diferență mare între primul meci câștigat de ei cu 5-0 și înfrângerea cu Botoșani".

CSU Craiova - Steaua se va juca sâmbătă, de la 20:00, în direct la Dolce Sport și LIVE cu VIDEO în timp real pe dolcesport.ro