Rădoi a recunoscut că a primit mai multe oferte din Liga a II-a, adr nu vrea să dea curs niciuneia dintre ele, pentru că nu vrea să se afle din nou în situația de la Steaua.

"Deocamdata nu vreau sa mai intru inapoi in fotbal, am incercat sa stau mai departe, am incercat sa analizez ce am facut bine si ce am facut rau. O sa iau o vacanta cel putin pana la vara. Nu se pune problema sa accept vreo oferta. Nu pot sa fiu director sportiv si sa urmaresc meciul din tribuna, ca simplu spectator. Nu vreau sa se intample si la celelalte cluburi ce s-a intamplat la Steaua, nu vreau sa bag si alte cluburi in problemele mele", a spus Rădoi la Dolce Sport.

Fostul tehnician al roș-albaștrilor s-a declarat impresionat de lista de transferuri promisă lui Laurențiu Reghecampf, spunând că Steaua este din nou favorită la titlu.

"Este clar ca acesti jucatori pe care Steaua ii nominalizeaza, daca va reusi sa ii achizitioneze, vor transforma echipa in favorita la titlu. Vom vedea ce se va materializa, sunt jucatori valorosi, am lasat si eu cateva nume... Indiferent cine va veni, sa isi faca treaba cat mai bine si Steaua sa castige campionatul", a mai spus Rădoi la Dolce Sport