UPDATE 11:00 / Nu se opresc problemele pentru Ousmane N'Doye. Corespondentul Dolce Sport în Turcia a aflat că în aceste momente senegalezul este interogat de poliție și nu este lăsat să intre în Istanbul. Acesta trebuie să răspundă întrebărilor polițiștilor, în special asupra modului în care mijlocașul a obținut viza de intrare în Turcia. Din primele informații, N'Doye ar fi obținut viza online, aceasta fiind problema pentru care nu este lăsat să plece de pe aeroport.

Mijlocașul central Ousmane N'Doye nu a fost lăsat să intre în Turcia, pe aeroportul din Istanbul, acolo unde era în drum împreună cu lotul ASA Târgu Mureș spre cantonamentul din Antalya.

"Din păcate a trebuit să revină înapoi din Istanbul la București, din cauza vizei. El a mai fost la consulat la București, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie o viză specială pentru Turcia. Sper să se rezolve repede această mică problemă". a spus managerul clubului Bogdan Mara. 

Mijlocașul senegalez are nevoie de o viză specială pentru a intra în Turcia. 

Lotul echipei ASA Târgu Mureș, din care face parte și Adrian Mutu, efectuează un cantonament în Antalya, Turcia, între 18 ianuarie și 24 februarie.