"Astăzi plec și eu în Spania, ne bucurăm că am reușit să îndeplinim obiectivele, locul 3 și cupa. Trebuie felicitați băieții și suporterii pentru acest succes. Pe 16 iunie ne reunim, sunt două săptămâni de vacanță binevenită.

Cu puțină șansă puteam să term și pe locul doi, dar, în linii mari, suntem mulțumiți de ce am realizat. Nouă ni s-a spus că acum 18 ani la fel au sărbătorit la Ploiești când au câștigat cupa cu Rapid, dar noi n-am trăit momentele acelea.

După meci tot orașul a ieșit în stradă să ne felicite, ne-am bucurat alături de ei, a fost ceva fantastic. Normal că ne gândim la ce va veni, dar în primele zile de vacanță încercăm să uităm puțin de fotbal, să stăm cu familiile, apoi ne vom gândi la viitor.

E normal ca Bokila să aibă oferte, a făcut un sezon foarte bun, a înscris 22 de goluri, e un atacant pur sânge, e normal să fie dorit. Vom vedea ce va decide și clubul, ce oferte vor veni, dacă vor fi convenabile pentru ele și pentru club.

Nu se pune problema să plecăm, mai avem contract un an și nu se pune problema să plecăm. Tensiunile au fost pentru că ne doream să ne atingem obiectivele, nu pentru că ar fi fost probleme în interiorul clubului", a spus Laurențiu Roșu la Dolce Sport.

Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României pentru a treia oară în istoria clubului, după ce a învins-o pe CFR Cluj în finală, scor 1-0. VEZI AICI IMAGINI!

Supercupa României se va disputa între Steaua şi Petrolul, pe 10 iulie.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 160.000 de fani ;)