"A fost un an foarte bun, un an in care am invatat destul de multe lucruri si felicit atat Scoala Federala de Antrenori cat si FRF, pentru ca in aceste cursuri ne-au dat o directie pe care noi sa mergem, una foarte moderna", a declarat Florin Bratu.

"De azi incolo trebuie sa-si faca probleme. chiar am vorbit cu nea Dan (n.r. Apolzan) daca poate sa imi dea o derogare sa pot antrena pana la vara", a spus Dani Coman.

"Am o pasiune nebuna pentru fotbal si sunt pregatit, indiferent cum ma va duce viata. Imi place sa lucrez cu oamenii, sa schimb mentalitati si cred ca si dintr-o postura si din alta pot face lucrul asta", a declarat și Ovidiu Burcă.

22 de foști fotbaliști au susținut și promovat examenul final, în decembrie, care a constat într-o probă scrisă și în susținerea lucrării de licență în fața comisiei de examinare. Aceștia sunt noii deținători ai licențelor UEFA B și A: Florin Bătrînu, Marius Bilașco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuț Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuț Luțu, Ionuț Mazilu, Marius Măldărășanu, Marius Mitu, Cătălin Mulțescu, Cătălin Munteanu, Valentin Năstase, Valentin Negru, Daniel Oprița, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Șoavă, Mihai Stere, Cristian Todea.