În vârstă de 21 de ani, Kuku s-a născut în Nigeria şi a ajuns în România în anul 2013, la Armatura Zalău. De acolo a luat drumul spre Târgu Mureş, care l-a împrumutat mai apoi la Clinceni. A revenit însa la ASA şi a făcut reuşit să marcheze două goluri: unul în poarta Stelei, iar celălalt chiar împotriva celor de la FC Botoşani.

Pe lângă Kuku, la FC Botoşani va ajunge şi Laurenţiu Buş, care a mai trecut pe la Târgu Mureş, FC Rapid, Oţelul Galaţi, iar în ultima perioadă a jucat în liga secundă din Israel, la Hapoel Ramat HaSharon. Buş are 29 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, însă poate juca atât în centru, cât şi stânga. Acesta se va alătura lotului la Bucureşti, urmând a pleca cu echipa în Turcia.

Pe de altă parte, fundaşul dreapta Radoslav Dimitrov a semnat un acord cu CSU Craiova, FC Botoşani urmând a încasa în schimbul său 50.000 de euro şi 10% la un eventual transfer. De asemenea între cele două cluburi există o clauză prin care dacă oltenii vor ajunge în grupele Europa League sau Champions League, FC Botoşani va mai încasa 40.000 de euro.