"Junior Morais a spus că își dorește foarte mult să meargă la Steaua, dacă nu va fi lăsat, va merge de la vară. E posibil să fi semnat cu Steaua, n-am idee, dar n-am niciun act înregistrat la LPF cum că ar fi semnat cu Steaua. Dacă apare un act, cu siguranță că ne vom apăra.

El are în contract mai multe clauze care ne permit să-i prelungim contractul încă doi ani. Evident, contra unei sume, contractul se poate prelungi.Clauza se activează printr-o notificare, dăm o sumă de bani, dar, deomcadată, n-am făcut acea notificare. Însă, o vom face. Dacă Junior Morais ar fi semnat cu Steaua, ar putea fi acuzat de dublă semnătură. 

Vom vedea ce își dorește Junior. Vom proceda la fel cum am procedat cu Alibec, cu Enache, cu De Amorim, cu Boldrin, cu Budescu, pentru că eu știu ce înseamnă să ai oferte și să nu te lase clubul să pleci, mi s-a întâmplat și mie când eram la Rapid. Voi avea o discuție cu Junior, îi vom stabili un preț după valoarea pe care o are, iar dacă vom găsi o echipă care să dea acei bani, îi vom da drumul să plece.

Oferta Stelei este mult prea mică pentru ceea ce ne dorim noi. Steaua ne-a oferit mai puțin de 300.000 de euro pentru ambii jucători la pachet, Junior Morais și Teixeira. Dar nici nu se pune problema. Ei vor pleca acum în cantonament cu noi, iar Teixeira la cât de serios este, mai joacă cel puțin doi ani din vară. Un jucător de 36 de ani, care vine înainte cu o oră de antrenament, un jucător care intră zilnic în sala de forță, pentru mine înseamnă foarte mult"
, a explicat președintele Astrei, Dani Coman.