"Au fost ceva probleme după meciul cu Steaua, dar din punctul meu de vedere acele probleme s-au rezolvat. Îmi doresc să avem liniște pentru a face performanță în continuare. Ne așteaptă o dublă grea cu Genk, dar nu e o echipă de care să nu putem trece. Eu zic că problemele cu Șumudică s-au rezolvat și va rămâne cel puțin până la vară. El a avut două oferte, una din Turcia, alta din Egipt, dar e fericit pentru performanța obținută și vrea să-și ducă misiunea la capăt. Toată conducerea administrativă a decis amendarea lui Șumudică.

Este adevărat că s-au făcut unele greșeli, au fost unele scandări după meciul cu Steaua, dar totul a trecut. Urmează o perioadă de pregătire, în care avem nevoie de liniște. Noi discutăm zilnic de 4-5 ori pe zi, vedem ce jucători trebuie să aducem, chiar nu vreau să mai vorbim despre acest subiect. Vom vedea dacă va rămâne și din vară. Depinde dacă trecem de Genk, depinde dacă intrăm în play-off, depinde ce facem în Cupa României.

Nu vreau să spun că ei sunt într-o relație foarte bună, dar dacă domnul Niculae nu mai credea în Șumudică sau dacă nu-l mai dorea, să fiți convinși că îi dădea banii și îl lăsa să plece.

Oricum, s-au făcut cesiuni de creanță, așa cum s-a procedat și în trecut, jucătorii își vor primi bonusurile pentru meciurile din Europa acum, pe 13 ianuarie, când vor veni banii de la UEFA. Este adevărat ca oamenii din staff nu au asemenea înțelegeri, dar cred că în zilele următoare le vom face. Au fost mai multe discuții, dar se vor rezolva și aceste probleme
"
, a declarat Dani Coman pentru Dolce Sport.