Deși echipa sa a reușit printre cele mai scumpe transferuri din această iarnă, plătind peste 80 de milioane de euro pentru doi jucatori, Peterscu s-a declarat nemulțumit de campania de transferuri.

"Tinand cont de faptul ca niciun chinez nu a fost adus si a plecat cel mai bun jucator chinez, nu vad o imbunatatire mare a lotului, chiar daca strainii sunt valorosi.

De obicei joaca 7 jucatori din China si 4 straini, deci, in opinia mea, trebuie sa ne intarim si cu jucatori chinezi. Dar sefii nu au facut asta. Nu vad realistic sa terminam pe locul 4, pentru ca as minti, nu ne-am intarit in opinia mea.

Teixeira si Ramires pot ajuta echipa. Dar fiecare echipa are straini foarte buni. Ramane de vazut daca transferurile au fost facute bune
", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Tehnicianul a recunoscut că a discutat și cu Mircea Lucescu, dar nu pe seama lui Alex Teixeira, ci pe seama lui Douglas Costa, jucător pe care și l-a dorit la echipă.

"Am vorbit la telefon cu Mircea Lucescu atunci cand se discuta de transferul si lui Costa. O sa vorbesc in scurt timp si despre Teixeira. Oricum, el e un jucator valoros. Trebuie doar sa-si faca treaba cat mai bine. Dar e alta realitate la Sahtior si alta e realitatea la Jiangsu", a mai spus Petrescu la Dolce Sport.