Eric de Oliveira, în prezent la Gaz Metan Mediaș, a mers până la Tg. Jiu, acolo unde a avut de rezolvat mai multe personaje, dar a și vizitat stadiul lucrărilor de pe viitorul "Municipal". Brazilianul a jucat în tricoul celor de la Pandurii în două mandate.

"Este o investiţie care are câteva obiective destul de importante. Este vorba de realizarea unui hotel cu 40 de camere în partea stângă a hotelului existent; de asemenea va fi şi corpul administrativ care este destul de avansat ca şi lucrare, în partea dintre Bulevardul Brâncuşi - tribuna 0, unde sunt vestiarele, sălile de conferinţe, parcarea subterană.

Odată cu modernizarea acestui stadion vom beneficia şi o parcare cu circa 300 de locuri. Este destul de utilă pentru a realiza fluidizarea traficului în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu. Capacitatea stadionului este de circa 12.500 de locuri, acoperite în totalitate. Până în primăvară putem discuta de ultimele retuşuri la această mare investiţie", a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei municipiului în urmă cu câteva luni.