"Eu nu m-am simțit bine când vedeam după meciuri că băieții spuneau că au altă atitudine. De ce nu au avut aceeași atitudine și cu noi?

După ce am plecat am vorbit cu Mirel aproape în fiecare zi și ne puneam tot întrebările astea, de diferențele dintre jucători de la un meci la altul.

Și noi am lucrat cu jucătorii cu greutăți și se plângeau că antrenamentele sunt prea grele.

Aș putea să spun multe, dar nu vreau să fac un scandal. Sunt axat pe altă treabă acum. Dacă vreau, și eu aș putea spune multe",
a spus Nicolae Dică pentru Dolce Sport. 

El a comentat și debutul pregătirilor de sezon pentru Steaua.

"Pentru primul meci, Steaua a făcut un joc destul de bun. A avut un program încărcat de antrenamente, e normal să nu fie jucătorii sută la sută la primul joc.

Bawab este un jucător inteligent, tehnic. Este un jucător care poate ajuta Steaua în acest an. Marica e căpitanul echipei naționale, a jucat la echipe puternice. Conducerea trebuie să aibă încredere în el. Și Momcilovici va fi un plus pentru echipă.

Îmi doresc jucători de la Steaua, dar va fi foarte greu să vină aici. Noi suntem în Liga a III-a și probabil jucătorii nu vor accepta. Nu prea cred că vor veni. Mi i-am dorit pe Poiană, pe Onțel. Vom vedea după cantonament"
, a mai spus Nicolae Dică, tehnician în prezent al echipei SCM Pitești, în Liga a III-a.