FCSB va juca marți, la Lisabona, manșa tur a "dublei" cu Sporting din play-off-ul Ligii Campionilor. Meciul va fi în direct la Dolce Sport 1, de la ora 21:45.

"Am fost la Lisabona, am văzut o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, foarte rapizi pe benzi. Atacantul lor este masiv, marchează foarte multe goluri în campionatul Portugaliei. Sunt o echipă experimentată, foarte bine organizată și sunt sigur că ne așteaptă o deplasare foarte grea, dar noi ne vom juca șansa și sper să ne calificăm. Chiar făceam o comparație între gazonul lui Sporting și acest gazon. Este păcat, chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu gazon.

Se pare că pe propriul teren ne descurcăm mai greu, dar nu avem ce să facem. Am început meciul prost și, ca-n meciurile trecute, a trebuit să alergăm după egalare. M-am gândit să-i menajez pe cei care au jucat mai mult în meciurile trecute, Teixeira jucase doar 45 de minute în ultimul meci, așa că m-am gândit să-l bag titular. Din păcate, s-a accidentat și a trebuit să-l înlocuiesc după doar 10 minute" , a declarat antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică.