Comisia de Disciplină a luat decizia în privința lui Marius Șumudică: 6 luni suspendare și amendă 100.000 de lei! "Eu cred că trebuie să fie mulțumit cu această sancțiune pentru că este cea mai mică sancțiune din toate. Faptul că a recunoscut și înțeleg că l-a încadrat în alt articol din ăsta, bis, mis, bis. Nu știu ce e asta! Deodată, de la doi ani vii la un an, apoi la 6 luni și dacă mai făceai ceva vreo două luni. Oricum trebuie să fie mulțumit!

Amenda de 100.000 de lei nu e foarte mare. Nu e o mare problemă pentru el! Îi fac un calcul rapid, așa ca prieten. 100.000 îi împărțim la 900 de euro, adică 4.000 de lei. 100 împărțim la 4, adică 25. Dacă face o cotă de 25 pe un bilet de 4.000 îți recuperezii banii foarte repede. Deci asta e cea mai mică problemă pe care o are. Și îl duce mintea să facă o cotă de 25! Sunt sigur că scapă rapid de asta"
, a spus Panduru.

Acesta a comentat și declarațiile lui Oros: "O să-l băgăm într-un tomberon pe acolo, el trebuie să fie alături de noi în continuare". Pandi a punctat: "Nu ai voie să faci nimic din ce înțeleg eu. Nici să antrenezi, nici în tomberon pe lângă echipă nu te lasă. În tomberon să ai două găuri să vezi antrenamentul și un megafon să vorbești din tomberon! Nu cred că te ajută cu nimic, vor sta toți cu ochii pe tine".