Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Corona Brașov și-a desființat secția de fotbal!

13:11 | Vineri, 23 mai 2014

După FC Vaslui, o altă echipă care a activat în sezonul recent încheiat în Liga 1 s-a desființat

Adunarea Generală a acţionarilor şi membrilor Coronei Brașov a decis desfiinţarea secţiei de fotbal care a activat în Liga I, motivele fiind de ordin financiar, informează Mediafax.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat că s-au făcut eforturi pentru ca gruparea să termine campionatul Ligii I, din respect pentru celelalte echipe, pentru federaţie şi pentru cei implicaţi în munca acestei formaţii, precum şi, nu în ultimul rând, pentru a nu face rău, indirect, şi celeilalte echipe a Braşovului.

De asemenea, el a precizat că primăria nu se poate implica în susţinerea formaţiei FC Braşov, care a reuşit să se salveze de la retrogradare, cel puţin până la o decizie a TAS în cazul licenţiei FC Vaslui.

"Este bine că Braşovul va avea şi la anul echipă în prima ligă, prin FC Braşov, cărora le doresc, de asemenea, mult succes şi un proiect care să dea roade şi să aducă performanţă. Noi nu ne putem implica la această echipă", a spus George Scripcaru.

Echipa de fotbal Corona Brasov a retrogradat în Liga a II-a la finalul sezonului 2013-2014, după ce a ocupat ultimul loc, 18, cu 14 puncte (două victorii, opt rezultate de egalitate şi 24 de înfrângeri), în primul eşalon fotbalistic intern.

 

Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 260.000 de fani


SONDAJ

Sondaj www.dolcesport.ro / Votează-ți competiția preferată transmisă de Dolce Sport!

Fanii adevăraţi se întâlnesc pe Facebook

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate