"În apărare sunt probleme, la golul primit ambii fundaşi centrai au dormit. Nu avem de unde să aducem un fundaş central mai bun decât Larie şi Bălaşa. Nu spun că sunt nemulţumit de joc, dar nu sunt încântat", a spus Becali.

La scurt timp după declarațiile patronului, Mihai Bălașa a vorbit la microfonul DocleSport despre meci și despre spusele finanțatorului FCSB: "Nu știu dacă am avut probleme. Cred că am întâlnit un adversar destul de bun care s-a apărat foarte bine și ne-a fost puțin greu să-i deschidem, dar până la urmă suntem fericiți că am reușit să câștigăm. Nu știu când o să fie Steaua la turație maximă, dar sper să o facem cât mai curând. Ce-a spus patronul? Aa... Nu pot să comentez!".

Întrebat despre partida cu Plzen din preliminariile Champions League, Bălașa a declarat: "Până la meciul acela mai avem un meci în campionat, dar chiar și așa ne dorim să ne calificăm mai departe. Urmează meciul cu Timișoara pentru noi, ați văzut că au câștigat cu 1-0 în deplasare. Sunt o echipă foarte bună, mergem să câștigăm".