După înfrângerea suferită de Steaua în fața Astrei Giurgiu, Basarab Panduru sare la gâtul roș albaștrilor.

"Steaua nu a evoluat spre bine deloc până în etapa asta. Singura lor scuză era că este pe locul unu: ce mai vreți, nu vedeți că totul este ok? Acum ești sigur pe doi și cu un picior spre locul trei. Enache este folosit fundaș dreapta, dar este vina lui că este folosit fundaș dreapta? Uită-te de unde pleacă Enache cu Budescu, iar Budescu ajunge la minge. Enache nici nu mai poate sa fugă, nu credeam niciodată așa ceva, și au plecat de la centrul terenului amândoi. Popa are capul în pământ de când primește mingea. Nu privește nici stânga, nici dreapta, nici nimic.Popa, la fel, uite-l cum fuge. Bourceanu cade prea des. Faptul că au programul foarte încărcat nu este o scuză. Și Astra a jucat joi și au mai și sărbătorit până sâmbătă și două zile nu au știut dacă au antrenor", a declarat Basarab Panduru la Dolce Sport.

Nici Laurențiu Reghecampf nu a scăpat de atacurile lui Panduru. Tehnicianul roș albaștrilor este acuzat că schimbă prea des sistemul de joc, iar jucătorii nu mai înțeleg nimic.

"Parcă prea rapid, parcă e prea repede să schimbi în 15 minute trei jucători de pe posturi. Din fundaș dreapta să îl faci mijlocaș, din mijlocaș să îl faci fundaș central și din fundaș central să îl faci fundaș dreapta. Parcă sunt prea multe și prea rapide" , a completat Panduru.