Inaugurată în septembrie 2011, Arena Națională a găzduit până în prezent 168 de partide de fotbal și alte 5 evenimente care n-au avut legătură cu sportul rege: 3 concerte și 2 acțiuni politice. Dacă vorbim exclusiv despre fotbal, FCSB a fost clubul din România care a disputat cele mai multe meciuri pe noul stadion. Primul s-a disputat acum 5 ani, 9 luni și 20 de zile, cu Rapid, 0-0, scriu cei de la Gazeta Sporturilor.

Pentru cele 99 de jocuri disputate pe Arenă, Becali a scos din buzunar în medie 20.000 de euro pe meci, în total două milioane de euro! Și asta pentru că reprezentanții Primăriei București au prețuri diferite pentru jocurile din Liga 1, Cupa României și disputele din Champions League sau Europa League.

Sursa citată mai notează că pentru un joc de campionat, FCSB achită 13.000 de euro doar pentru stadion, fără alte servicii obligatorii: salvare, pompieri, stewarzi, protocol și altele. La confruntările continentale, tarifele cresc: 23.000 de euro pentru Europa League și 28.000 pentru Champions League.