Atacantul cumpărat cu 2 milioane de euro de la Astra se reface după o accidentare mai veche la inghinali, dar îi anunță pe suporterii vicecampioanei că în cel mai scurt timp va fi la potențialul maxim și va reveni pe teren încă din primul minut de joc.

"Sper ca la meciul cu Plzen să fiu sută la sută! Vreau să ne calificăm în Champions League și după vom vedea de obiective ne vom mai fixa. Noi, cei de la Astra i-am mai bătut odată pe cei de la Plzen, asta sperăm să o facem și acum. Le-au mai plecat și câțiva jucători, deci cred că vom avea șanse mai mari să trecem de ei în turul următor. Sper să fie un stadion plin pentru că avem nevoie de ei și sper să le demonstrăm fanilor că nu vin degeaba la stadion", a spus Alibec la finalul meciului pentru DolceSport.

Întrebat despre victoria 2-1 cu FC Voluntari, Denis a declarat: "Ne bucurăm că am reușit să câștigăm acest meci, chiar aveam nevoie de prima victorie în campionat. Îl felicit pe Dennis Man că a reușit să debuteze cu gol în acest campionat, sperăm să o țină tot așa. Am făcut o partidă destul de bună, am avut multe ocazii și până la urmă am câștigat. Cred totuși că mai am ceva de muncă".