Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal intern

Anunțul LPF privindu-l pe Pecanha. Aceasta este decizia

17:12 | Luni, 28 iulie 2014
Anunțul LPF privindu-l pe Pecanha. Aceasta este decizia Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat privind contestația Brașovului asupra dreptului de joc a portarului Peterson Pecanha de la Petrolul.

Aici poți citi despre contestația celor de la FC Brașov față de dreptul de joc al lui Pecanha "Cupa Ligii-Adeplast este o competitite oficiala prevazuta de regulament si aprobata de Federatia Romana de Fotbal, iar jocurile din aceasta competitie intra in calculul suspendarii unui jucator sanctionat cu eliminare, la fel ca si cele din Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei si Campionatul National Liga I. Prevederea disciplinara instituie aceasta regula generala, insa pentru a evita orice alte discutii pe viitor, am solicitat si o decizie de clarificare din partea Federatiei Romane de Fotbal" , anunță site-ul oficial al LPF. De asemenea, LPF a anunțat pe site-ul oficial că a transmis către FRF o scrisoare pentru a clarifica situația creată. FC Brașov -...»

Alte ştiri din Fotbal intern

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate