Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal intern

VIDEO Mulțescu începe să-și vadă rezultatele la Petrolul. Reacțiile după victoria cu Ceahlăul

23:31 | Luni, 20 octombrie 2014
VIDEO Mulțescu începe să-și vadă rezultatele la Petrolul. Reacțiile după victoria cu Ceahlăul Dolce Sport și www.dolcesport.ro vă oferă reaciile de la finalul partdei dintre Petrolul și Ceahlăul, scor 2-0.

Petrolul e pe val. Trupa lui Mulțescu a ajuns la a treia victorie consecutivă după victoria cu Ceahlăul și e pe locul 3 în clasament. " Suntem pe o panta ascendenta, nu numai ca rezultate. Sunt foarte multumit de jocul echipei din prima repriza. Am avut o constructie foarte elaborata, am avut rabdare si am contruit foarte mult ”, a spus Multescu pentru Dolce Sport la finalul meciului. De la venirea noului tehnician pe bancă, “lupii” au o medie de două goluri marcate pe meci, iar atacanții se bucură cel mai mult. “ Suntem o echipă ofensivă, atacăm bine, jucăm foarte mult sus și este bine pentru noi, pentru atacanți, pentru că avem mai multe șanse de a marca ”, a spus Toto Tamuz la Dolce Sport. Și tehnicianul oaspeților, Florin Marin, s-a...»

Alte ştiri din Fotbal intern

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate