Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal intern

VIDEO Panduru după declaraţiile lui Stoican: "Era să-mi cadă de pe foaie..." :)). Grădinescu: "Regret că râd"

23:27 | Joi, 17 aprilie 2014
VIDEO Panduru după declaraţiile lui Stoican: Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a afirmat după returul cu Steaua din semifinala Cupei (1-1) că elevii lui au fost egali "roș-albaștrilor" în cele două manșe, în afară de șapte minute în tur, când scorul a fost 5-2 pentru trupa lui Laurenţiu Reghecampf.

CLICK AICI pentru imagini din Dinamo - Steaua 1-1 În studioul Dolce Sport, alături de moderatorul Silviu Samuilă, s-au aflat fostul internațional Basarab Panduru și comentatorul Emil Grădinescu. Aceștia s-au amuzat după afirmațiile lui Stoican, cel care declarase în această seară că "au fost meciuri echilibrate, în afara celor 7 minute din tur, când Steaua a marcat de trei ori ". "De ce să scoatem doar alea șapte minute? Scoatem tot. Ca şi cum Steaua nu juca deloc. Aveau trei victorii, două cu 1-0 şi una cu 2-0. De ce să scoatem alea 7 minute? Scoatem tot! Aşa mi se pare că este cel mai corect" , a spus amuzat Basarab Panduru. "N-ați văzut ocazia lui Bilinski? Era să îmi cadă de pe foaie ocazia. Scriam pe lângă foaie, pe masă....»

Alte ştiri din Fotbal intern

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate