Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal intern

Astra și-a stabilit un nou obiectiv. "Steaua e prea departe de noi"

22:52 | Joi, 26 martie 2015
Astra și-a stabilit un nou obiectiv. Astra Giurgiu și-a luat gândul de la titlu și vrea doar un loc pe podiumul Ligii I. Giurgiuvenii sunt în luptă directă cu Petrolul și Tg Mureș.

Pe locul 4 în clasament, la o distanță de 14 puncte de liderul Steaua, Astra Giurgiu și-a schimbat din mers obiectivul. "O sa fie o lupta mai interesanta la retrogradare decat acolo, in fata, pentru ca Steaua este departe de noi. Si noi nu ne mai gandim la titlu. Ne gandim doar sa terminam pe podium" , a declarat Constantin Budescu pentru Dolce Sport. "Am demonstrat un fotbal mult mai agresiv, mai energic, si am reusit si noi sa avem cateva rezultate bune. Trebuie sa continuam pe aceeasi linie si sa ne mentinem mentalitatea de invingator pe care o are si Dorinel" , a spus George Florescu pentru Dolce Sport. Pentru toate declaratiile, plus imagini, uita-te la jurnalele Dolce Sport! Urmareste emisiunile...»

Alte ştiri din Fotbal intern

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate