Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal intern

Mircea Lucescu împlineşte 70 de ani. dolcesport.ro vă oferă imagini unice şi povestea carierei marelui fotbalist şi antrenor

22:20 | Marţi, 28 iulie 2015
Mircea Lucescu împlineşte 70 de ani. dolcesport.ro vă oferă imagini unice şi povestea carierei marelui fotbalist şi antrenor Mircea Lucescu implineste azi 70 de ani, prilej cu care www.dolcesport.ro face o trecere in revista a momentelor remarcabile din cariera de jucator si antrenor a lui "Il Luce". Totul, insotit de imagini.

Citeşte şi:  Dezvăluiri: Mircea Lucescu a fost la un pas să antreneze Steaua în 1985! Valentin Ceauşescu l-a refuzat. Iată declaraţiile! ------------------------------- Nascut pe 29 iulie 1945, la Bucuresti, Mircea Lucescu este maestru emerit al sportului si antrenor emerit. A jucat extrema dreapta. Cu exceptia a doi ani in care a evoluat la Stiinta Bucuresti in Divizia B (1965-1967), Lucescu a activat in campionatul intern la doua echipe: Dinamo Bucuresti si Corvinul Hunedoara. La Dinamo a debutat in 1964. La Corvinul, unde a fost si antrenor in ultimii doi ani, inainte sa plece la echipa nationala, a reusit sa creeze o adevarata scoala de fotbal. Printre jucatorii formati acolo se numara Gabor, Mateut, Andone, Rednic, Klein. Lucescu a...»

Alte ştiri din Fotbal intern

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate