"Tinand cont de rezultatele pe care echipa noastra le-a obtinut in meciurile anterioare, cred ca este prima finala pe care o avem in aceasta grupa, finala insemnand si un meci decisiv.

In momentul in care am reusi sa facem un rezultat bun si un rezultat bun pentru noi ar insemna numai victoria, cred ca ne pastram sansele in continuare pt calificare. Daca nu, eu cred ca va fi aproape imposibil sa ne mai calificam, pentru ca o noua infrangere sau un nou rezultat negativ ar aduce un noul val de neincredere.

Sunt constient ca domnul Daum ca a urmarit foarte bine echipa daneza. Trebuie sa recunoastem ca Danemarca, ca si noi, are poate una dintre cele mai neperformante echipe din istoria fotbalului danez. Nu mai sunt jucatorii care erau in anii '90, cand era si campioana europeana.

Insa ramane o echipa foarte puternica, a doua favorita in grupa noastra de calificare.

Jucam acasa, cu un stadion arhiplin, din care am inteles s-au vandut toate biletele, ceea ce conteaza enorm si sper ca acest lucru sa dea un impuls echipei noastre, sa joace bine si sa castigam"
, a declarat Gică Popescu pentru Dolce Sport.

"Keseru marcheaza goluri in Bulgaria, Alibec a avut un inceput de retur la Steaua promitator. Este un jucator cu un talent incredibil, am spus-o de nenumarate ori ca a facut prea putine lucruri fata de talentul care il are", a mai spus fostul căpitan al naționalei.