Ieri seară selecţionata divizonară a României a jucat cel de-al doilea meci de verificare din stagiul de pregătire din Turcia. Doar că problemele au apărut cu mai bine de o oră înainte de startul partidei.

Surse credibile din cadrul Federaţiei au dezvăluit pentru Dolce Sport că cei de la Zimbru au fost influenţaţi de multe persoane, agenţi, impresari şi alţi intermediari să nu se prezinte la meciul amical stabilit în Antalya. "Au fost sunaţi şi anunţaţi că ar fi mai bine că nu se prezinte! Să boicoteze meciul! Au intervenit tot felul de persoane, i-au contactat pe cei din staff şi le-au cerut acest lucru. Până la urmă, cei de la Zimbru s-au decis să vină la bază cu jumătate de oră înaintea meciului. Aveau un contract cu FRF nu puteau să încalce clauzele!", au spus sursele Dolce Sport.

Mai mult, aceleaşi surse susțin că "persoane apropiate antrenorului Laurenţiu Reghecampf au încercat sa-i convingă pe cei de la Zimbru să nu intre pe teren, dar moldovenii n-au riscat și s-au prezentat în cele din urmă!". Turneul din Turcia al selecţionatei divizonare a fost aranjat de finul lui Reghecampf, Cristi Voicu. Mai mult și Ion Carp, unchiul lui Cătălin Carp se află și el în Antalya, acesta fiind cunoscut ca un apropiat al Federației de Fotbal din Republica Moldova!

Meciul s-a jucat până la urmă, dar informaţiile unui posibil boicot au ajuns la urechile selecţionerului şi a celor din staff! Selecţionata divizonară s-a impus la limită, 1-0, după reuşita lui Ioan Hora din primul minut al meciului. În primul joc, disputat sâmbătă, 30 ianuarie, tricolorii au învins-o cu 5-1 pe Torpedo Kutaisi din Georgia. Au marcat Gabriel Enache, Andrei Ivan, Denis Alibec, Mihai Răduț și Florin Tănase.