"Lucrurile nu sunt cum trebuie in Romania, mai ales in fotbal. In alte lucruri nu pot vorbi, dar in fotbal... O sa mai vorbim mai multe despre acea zi de 4 martie, ca nu se va uita.

Nu s-a schimbat nimic, nu vreau sa vorbesc mai multe. Intr-o luna nu am vazut nimic. Un lucru a iesit. O domnisoara care era in costum de baie, care ne-a dat termen de o luna daca vine sau nu la Federatie. Fratilor, treziti-va! O vedem si cu poza la plaja... Mai ramane ca un baiat sa se imbrace la fel si gata, ne-am dat dracu'. Ne-am dus dracu' cu totii! Fotbalul romanesc s-a dus dracu'! De o luna vorbim despre ce? Nu am vazut strategie, nimic.

De ce s-au facut alegerile? Ca sa vina cineva nou. Secretarul general este din gasca veche. Nu va faceti ca nu intelegeti. V-am spus doar asa... Am vazut bikini, fotografie, ce sa vorbim despre Federatie? Mai stam 6 luni, un an...

Ne-a dat si termen, sa mai asteptam vreo luna. Sa ne rugam de domnisoara cu bikini. Am vazut poza. Pai atunci hai sa ne dezbracam, sa facem poze la mare.

A trecut o luna si nimic. Nu am vazut nimic despre strategii, competitii, comisii, regulamente. Nimic! Nimic! Zero! Am vazut poza aceea", a tunat Hagi la Dolce Sport.

Aceasta a fost prima aparitie TV a lui Hagi dupa alegerile din 5 martie, de la Federatia Romana de Fotbal.

Vezi pe www.dolcesport.ro emisiunea integrala cu Hagi invitat!


Cine este Marketa Haindlova?

Marketa Haindlova, 30 de ani, urmează să dea răspunsul în privința posibilității de a deveni responsabila pe relații internationale și politici europene la FRF. Cehoaica a aboslvit Facultatea de Drept a Universității din Praga, cu specializare în Drept European.

Are și un masterat obținut la Universitatea din Zurich în studii privind organizațiile sportive internaționale.

A fost expert în cadrul Ligii Naționale cehe de hochei, manager al echipei de Cupa Davis a Cehiei, membru al Comisiei Juridice în cadrul Federației de fotbal din Cehia și președinte al Comisiei de Apel și Audit din Federația de Fotbal Cehă.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 260.000 de fani