Parteneriatul încheiat cu FRF demarează în luna martie și este valabil pe o perioadă de patru ani. “Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze”, a declarat Răzvan Burleanu.

"Nu sunt surprins de acest parteneriat. Întrebați-l pe băiatul de la Comisia de Integritate. Ei știu ce au de făcut în continuare, eu am plătit la acel moment pentru ce am făcut", a comentat în exclusivitate Șumudică.

"Convingerea noastră este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”, a declarat Per Widerstrom – CEO al noului partener FRF.

MARIUS ȘUMUDICĂ
În februarie 2016, Comisia de Disciplină a FRF a dat verdictul în cazul lui Marius Șumudică, acuzat că ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga 1. FRF a decis să-l suspende 6 luni competiționale pe Șumudică și să-i dea o amendă de 100.000 de lei. Asta înseamnă că antrenorul nu mai poate sta pe bancă la meciuri și nici să conducă antrenamentele!

MIHAI COSTEA
În decembrie 2015, Mihai Costea a fost surprins de jurnaliștii de la Libertatea jucînd la o casă de pariuri offline. Jucătorul a venit doar cu un cod generat atunci cînd îți faci biletul pe site. "L-am întrebat pe Mihai și mi-a zis că e vorba de niște poze mai vechi, de doi ani", a zis Mulțescu pentru sursa citată. "Nilă" a negat acest lucru și s-a rezumat să spună atît: "Nu există așa ceva! Nu mă luați pe mine cu așa ceva"

CE SPUNE REGULAMENTUL FRF
Potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, articolul 60.5, "fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu: a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei".