Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

VIDEO Răzvan Lucescu: "Steaua o întâlneşte pe Ajax, iar CFR... Cu cine joacă?" :)

20:32 | Vineri, 28 decembrie 2012

Răzvan Lucescu, antrenorul lui El Jaish, a plecat în Qatar după vacanţa de Crăciun, dar le-a lăsat câteva sfaturi celor de la Steaua şi CFR Cluj pentru 16-imile Europa League

Suntem 100.000 pe Facebook Dolce Sport. Tu cu ce echipă ţii? Votează aici!


Când a vorbit despre cele două echipe ale noastre, Răzvan a avut un lapsus, nu şi-a amintit numele adversarei CFR-ului, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

"Cel mai corect este să se gândească doar la următorul meci, asta îi poate ajuta. Dacă visăm la ceva ce este încă departe, facem o greşeală. Primul meci pentru Steaua este cu Ajax, iar pentru CFR... cu cine joacă? Inter? Inter este un nume extraordinar, dar nu traversează cea mai bună perioadă, aşa că...", a spus Răzvan Lucescu.

Aici ai programul complet din Europa League.

Cine se califică, Steaua sau CFR Cluj? VOTEAZĂ ŞI TU AICI!

Ajax - Steaua şi Inter - CFR se joacă pe 14 februarie - turul şi pe 21 februarie - returul, ambele echipe ale noastre evoluând în deplasare în prima manşă. Toate partidele vor fi în direct la Dolce Sport, cu faze video pe www.dolcesport.ro.


Vezi imaginile VIDEO cu Răzvan Lucescu pe www.dolcesport.ro!


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 100.000 de fani ;)


SONDAJ

Sondaj www.dolcesport.ro / Votează-ți competiția preferată transmisă de Dolce Sport!

Fanii adevăraţi se întâlnesc pe Facebook

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate