Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal

"Nu am prevăzut că ne va bate o comună cu un român în ea. Arlauskis? Aerian"

14:05 | Joi, 28 august 2014
Fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit la Dolce Sport dupa meciul dintre Ludogoret si Steaua, din mansa retur a play-off-ului UCL

[sondaj=47] VEZI VIDEO Ludogoreț - Steaua, inclusiv penalty-urile! "Nu am prevazut ca ne vor bate o comuna si cu un roman. Pe Moti ar trebui sa il faca cetatean de onoare al Bulgariei. Dupa ce a iesit Sanmartean, Steaua nu a avut identitate. Fara Chipciu, fara Gardos, fara Sanmartean, nu ia nici locul trei in campionatul nostru. La penalty-uri, am ramas cu picioarele pe pamant, stiam ca se poate intampla orice. Nu puteam sa cred insa ca Moti va apara doua penalty-uri, iar Arlauskis sa fie aerian" , a spus Dragomir la Dolce Sport. Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturilor de departajare, scor 5-6 cu Ludogoreţ, în poarta formaţiei bulgare apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat...»

Alte ştiri din Fotbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate